Mobile menu
Hajduk

Hajduk Family Club Novosti

“HAJDUK FAMILY CLUB” program vjernosti / loyalty program

Hajduk Family Club naziv je loyalty programa koji je aktivan od kraja 2019. godine, a kroz kojeg svi korisnici mogu ostvariti brojne pogodnosti na prodajnim mjestima klupskih sponzora te ostalih partnera koji se uključe u ovaj program vjernosti. Samim sudjelovanjem u loyalty programu svi korisnici i izravno pomažu HNK Hajduk.

Korisnik loyalty programa postaje se preuzimanjem aplikacije "Hajduk Family Club" na Vaš smartphone ili tablet. Korisnici mogu biti članovi HNK Hajduk koji ostvaruju veće popuste, ali i svi ostali koji preuzimanjem aplikacije imaju pravo na ograničene popuste kod navedenih klupskih partnera koji sudjeluju u programu.

Kako postati korisnik "Hajduk Family Club" programa vjernosti / loyalty programa?

PREMIUM KORISNIK

Svi članovi HNK Hajduk (po modelu 1 i modelu 2), koji su platili članarinu u tekućoj godini, za sudjelovanje u "Hajduk Family Club" loyalty programu trebaju prije svega na svoj smartphone ili tablet preuzeti/downloadati aplikaciju "Hajduk Family Club" te nakon toga odraditi dva jednostavna koraka: unutar aplikacije prilikom prve aktivacije dati pristanak za korištenje osobnih podataka (GDPR) za HNK Hajduk i tvrtku Tommy d.o.o.

BASIC KORISNIK

Svi oni koji nisu članovi Kluba također mogu sudjelovati u "Hajduk Family Club" loyalty programu korištenjem aplikacije, ali s ograničenim benefitima/popustima kod naših partnera u odnosu na članove Kluba. Potrebno je samo preuzeti/downloadati aplikaciju na svoj smartphone ili tablet te nakon toga dati pristanak za korištenje osobnih podataka (GDPR) za HNK Hajduk i Tommy d.o.o.

Hajduk

Kako koristiti aplikaciju “Hajduk Family Club” loyalty programa?

Nakon što su odrađeni svi gore navedeni koraci, spremni ste za sudjelovanje u Hajdukovom loyalty programu. Svi oni koji su preuzeli aplikaciju na svoj smartphone ili tablet istu mogu koristiti na blagajnama naših partnera pokazivanjem koda kojeg je jednostavno dobiti putem aplikacije. Nakon što se kod očita na blagajni obračunava se popust i prihod koji ide za HNK Hajduk.

Provjera stanja ušteda i donacija za Hajduk može se lako provjeriti putem aplikacije “Hajduk Family Club” - označeno crvenim i plavim kvadratićem ili pravokutnikom.

Kako postati partner “Hajduk Family Club” loyalty programa?

Sve zainteresirane tvrtke koje žele sudjelovati u "Hajduk Family Club" loyalty programu mogu sve informacije i odgovore dobiti upitom na family.club@hajduk.hr.

"Hajduk Family Club" loyalty program će se stalno ažurirati i unaprjeđivati, uključivat će se novi partneri, pripremati brojne pogodnosti, a rast će i broj Premium i Basic korisnika. Pozivamo stoga sve navijače i potencijalne partnere da nam se priključe i postanu dio velike navijačke obitelji HNK Hajduk.

Statistika i grafikoni

Partnera

33

Aktivne poslovnice

762

Skinuto puta

20.000+

Aktivni korisnici

6.000+

 

Hajduk

Geolokacijski prikaz svih prodajnih mjesta

Nagradne igre

U tijeku priprema velike godišnje nagradne igre! Ubrzo ćemo objaviti detalje iste!

Poveznice