Mobile menu
Nove promjene na tablici 50 mjesta s najvećim brojem Loyalty korisnika

Nove promjene na tablici 50 mjesta s najvećim brojem Loyalty korisnika

 
25/9/2020 - 20:14 sati
Klub
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk Family Club (Program vjernosti)"

Loyalty program Hajduk Family Club iz tjedna u tjedan potpisuje sve veći broj partnera i bilježi sve bolje rezultate, stoga Vam i ovaj put donosimo više nego zanimljivu ljestvicu TOP 50 mjesta s najvećim brojem loyalty korisnika.

I dalje je na vrhu ljestvice smješten grad Split s 4323 korisnika aplikacije Hajduk Family Club, odmah do smješten je grad Zagreb s 1230 korisnika, a na trećem mjestu našao se Dubrovnik s 581 korisnikom. Dok su Split i Zagreb sigurni na prvom i drugom mjestu, Dubrovniku se opasno približava Makarska.

Najveći napredak ovog tjedna bilježi Krk koji je napredovao za čak 5 mjesta čime se vratio u TOP 50 ljestvicu! Osim Krka, novi napredak bilježe i Solin, Slavonski Brod, Osijek, Imotski i Vukovar. Pogled na mjesta koja su napredovala govore nam da je ovo definitivno slavonski tjedan.

Obzirom na dinamiku skidanja i korištenja aplikacije, svakog četvrtka ćemo objavljivati ažuriranu ljestvicu TOP 50 mjesta s najvećim brojem korisnika programa vjernosti!


Ne čekaj, skini aplikaciju i pomozi svome mjestu da napreduje na ljestvici TOP 50 mjesta s najvećim brojem loyalty korisnika Hajduk Family Club!

Preuzmite  s App Storea.

Preuzmite  s Google Playa.

25/9/2020 - 20:14 sati
Klub