Mobile menu

Politika privatnosti i kolačića

Ovom web stranicom upravlja HNK Hajduk š.d.d.. Zaštita osobnih podataka vrlo je važna za nas. U skladu s novom europskom regulativom (GDPR) HNK Hajduk š.d.d. je posvetio veliku važnost zaštiti podataka svojih korisnika odnosno način postupanja s informacijama koje se obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjete internetske stranice www.hajduk.hr (dalje u tekstu Hajduk.hr). Sukladno tome, nadograđena je politika zaštite privatnosti i korištenja kolačića.

Voditelj obrade podataka je: HNK Hajduk š.d.d. Split

Ako je HNK Hajduk š.d.d. Split. zajednički voditelj obrade Vaših osobnih podataka sukladno članku 26. Opće uredbe o zaštiti podataka s još nekim drugim voditeljem obrade, na temelju zajedničke poslovne suradnje i/ili s osnova korištenja neke zajedničke usluge i/ili legitimnog interesa HNK Hajduk š.d.d., dodatne informacije u vezi sa zaštitom i obradom Vaših osobnih podataka osim od HNK Hajduk š.d.d. , možete zatražiti i od drugog voditelja obrade navedenog u dijelu ove Politike pod naslovom Pravila o zajedničkim voditeljima obrade.

HNK Hajduk š.d.d. je imenovao Službenika za zaštitu osobnih podataka.

Vezano za sva pitanja koja se tiču obrade Vaših osobnih podataka i ostvarivanja prava predviđenih Općom uredbom o zaštiti podataka, možete se obratiti Službeniku za zaštitu osobnih podataka na sljedeće načine:

Prikupljanje i korištenje neosobnih podataka

Vaš preglednik automatski prenosi podatke kada pristupate našoj web stranici. Primjeri toga uključuju vrstu preglednika/verziju preglednika, operacijski sustav koji se koristi, URL preporuke, učitane stranice, vrijeme provedeno na web mjestu i vrijeme posluživanja. Ove informacije ne dijelimo s trećim osobama, osim u izuzetnim slučajevima, i samo uz vaš izričiti pristanak. Bez pružanja navedenih informacija možda vam nećemo moći pružiti sve tražene usluge.

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka.

Prikupljamo i obrađujemo samo osobne podatke (npr. Ime, adresu, e-mail) koje nam pošaljete za registraciju, naručivanje proizvoda ili usluga ili upite, a samo u mjeri u kojoj je to potrebno za utvrđivanje sadržaja pravnog odnosa ili za promjenu pravnog odnosa. Nakon izvršenja ugovora vaši će podaci biti izbrisani uzimajući u obzir zakonske čuvare, pod uvjetom da niste izričito pristali na daljnju upotrebu ovih podataka. Mi nećemo prosljeđivati vaše osobne podatke trećim osobama bez vašeg pristanka ili odgovarajućeg službenog naloga.

Možete nam poslati i neke dodatne osobne podatke kako bismo uspostavili bolji korisnički doživljaj. Ove se dodatne informacije obrađuju na temelju vašeg pristanka.

Dodatne informacije o korisničkom računu - možete odabrati pružanje dodatnih informacija, kao dio vašeg korisničkog računa (kao što su spol, željeni jezik, grad i osobni opis). Neke od tih informacija navedenih u postavkama računa dio su vaše stranice javnog profila i bit će javno vidljive drugima.

Drugi podaci - možete nam dati i druge informacije, prilikom popunjavanja obrazaca, provođenja pretraživanja, ažuriranja ili dodavanja informacija vašem korisničkom računu, odgovaranja na ankete, objavljivanja na forumima, sudjelovanja u promocijama ili korištenja drugih značajki Hajduk.hr

Zakon Europske unije postavlja posebna pravila za obrađivanje "posebnih kategorija osobnih podataka", koji uključuju vjersko opredjeljenje, političko opredjeljenje te zanimaju li vas muškarci ili žene. Dopuštamo vam da takve podatke objavite, kako bi ih mogli vidjeti ljudi koje vi odaberete. Odlučite li dodati takve podatke, mi ih primamo, obrađujemo i pohranjujemo. Takve podatke upotrijebit ćemo samo uz vaše dopuštenje.

Informacije o geografskoj lokaciji - kada koristite određene usluge Hajduk.hr, možemo prikupiti informacije o vašoj preciznoj ili približnoj lokaciji, kako je ona određena podacima poput vaše IP adrese ili GPS-a mobilnog uređaja, kako bi vam pružili bolji korisnički doživljaj. Većina mobilnih uređaja omogućuje vam da upravljate ili onemogućite upotrebu usluga lokacije za aplikacije, u izborniku postavki uređaja. Hajduk.hr može prikupljati te podatke čak i kada ne upotrebljavate aplikaciju, ako je ta veza omogućena putem vaših postavki ili dozvola za uređaj.

Informacije o načinu korištenja Hajduk.hr- prikupljamo informacije o vašim interakcijama putem Hajduk.hr, kao što su stranice ili sadržaj koji pregledavate, pretraživanja za Ispis i druge radnje na Hajduk.hr.

Zapisnik podataka i podataka o uređaju - automatski prikupljamo podatke o zapisima i podatke o uređaju, kada pristupate i koristite Hajduk.hr čak i ako niste stvorili korisnički račun ili niste prijavljeni. Ti podaci uključuju, između ostalog, pojedinosti o tome kako ste koristili Hajduk.hr (uključujući ako ste kliknuli na veze na aplikacije trećih strana), IP adresu, datume i vremena pristupa, podatke o hardveru i softveru, informacije o uređaju, informacije o događajima uređaja, jedinstvene identifikatore i podatke o kolačićima.

Kolačići i slične tehnologije - koristimo kolačiće i druge slične tehnologije, kao što su web-svjetionici, pikseli i identifikatori mobilnih uređaja. Možemo dopustiti i našim poslovnim partnerima da koriste ove tehnologije praćenja na Hajduk.hr ili angažirati druge da prate vaše ponašanje u naše ime. Više informacija o našoj upotrebi ovih tehnologija potražite u našim pravilima o kolačićima.

Informacije koje prikupljamo od trećih strana

Hajduk.hr može prikupljati informacije, uključujući i osobne podatke, koje drugi pružaju o vama, kada koriste Hajduk.hr ili dobivaju informacije iz drugih izvora i kombiniraju ih s informacijama koje prikupljamo putem Hajduk.hr Ne kontroliramo, ne nadziremo i ne odgovaramo za način na koji treće osobe koje pružaju vaše podatke obrađuju te podatke, a bilo koji zahtjev za informacijama o otkrivanju vaših osobnih podataka treba uputiti trećim stranama.

Usluge treće strane - ako povezujete, povežete se ili se prijavite na Hajduk.hr putem usluga treće strane (npr. Google, Facebook), treća strana može nam poslati podatke kao što su registracija i informacije o profilu te usluge. Ove informacije variraju i kontrolirani su od treće strane ili su na to ovlašteni putem vaših postavki privatnosti u toj usluzi.

Ostali izvori - u opsegu dopuštenom primjenjivim zakonima, možemo primiti dodatne informacije o vama, kao što su demografski podaci ili podaci potrebni za otkrivanje prijevara, od pružatelja usluga trećih strana i/ili partnera te ih kombinirati s našim podacima o vama. Možemo primati informacije o vašim iskustvima i interakcijama s našim partnerskim oglasnim mrežama.

Kada se registrirate za postavljanje novog korisničkog računa, podaci koje unesete bit će trajno pohranjeni u našoj bazi podataka. Možete zatražiti brisanje podataka i profila / računa u bilo kojem trenutku.

Ako ste pristali i za prijem marketinškog materijala prilikom postavljanja vašeg profila / računa, mi i / ili usluge koje tvrtke koje nam je uputio koristit će vaše podatke u svrhu oglašavanja. Vaš pristanak je dobrovoljan i može se povući u bilo kojem trenutku s učinkom za budućnost.

Newsletter usluga

Koristit ćemo vaše podatke kako bismo vam mogli slati informacije o aktualnim događajima i atraktivnim ponudama, pod uvjetom da ste se pretplatili na relevantne biltene. Možete se poništiti pretplatu na newsletter u bilo kojem trenutku putem veze na kraju biltena ili izravno putem svog korisničkog profila.

Preporuke proizvoda putem e-pošte

Kao on-line kupac redovito ćete primati preporuke za proizvod putem e-pošte. Ove preporuke možete dobiti bez obzira na to jeste li se pretplatili na newsletter ili ne. U tu svrhu koristit ćemo adresu e-pošte koju ste naveli tijekom kupnje, oglašavati vlastite proizvode i / ili usluge slične onima koje ste kupili od nas u prethodnoj narudžbi. Možete odbiti primanje ove preporuke za proizvod u bilo kojem trenutku klikom na vezu na kraju preporuke proizvoda ili slanje e-pošte na zastita.podataka@hajduk.hr

Flyeri, katalozi i svi reklamni materijali poslani poštom

Vaše ćemo podatke koristiti u marketinške svrhe ako vjerujemo da imamo ponude koje bi mogle biti od interesa za vas. U bilo kojem trenutku možete se isključiti od korištenja svojih podataka o adresi slanjem pismene obavijesti HNK Hajduk š.d.d. ili putem e-pošte na zastita.podataka@hajduk.hr. Nakon što primimo vašu obavijest, obustavit ćemo daljnje slanje marketinških informacija odmah, a nećemo prosljeđivati podatke trećim stranama u marketinške svrhe.

Kolačići

Neke od naših usluga zahtijevaju upotrebu "kolačića". Kolačići su male količine podataka koje vaš internetski preglednik sprema na vaše računalo. Kolačići mogu pohraniti podatke o vašem posjetu našoj web stranici. Na primjer, kao rezultat tih podataka, informacije mogu biti prikazane na web mjestu koje je prilagođeno vašim interesima.

U slučaju trajnog kolačića pogledajte naš gumb "ostavi prijavljeni", vaši će podaci za prijavu biti pohranjeni 30 dana na uređaju s kojim ste se posljednji put prijavili. Stoga morate biti oprezni pri korištenju javnih računala. Većina preglednika postavljena je prema zadanim postavkama tako da prihvaćaju kolačiće. Međutim, možete konfigurirati preglednik tako da odbije kolačiće ili zahtijeva prethodnu potvrdu od vas prije nego što pohrani kolačiće. Funkcija pomoći u izborniku većine web preglednika objašnjava vam kako vaš spriječiti da vaš preglednik prihvaća nove kolačiće, kako možete postaviti vaš preglednik da vas upozori ako dobijete novi kolačić. Također vam govori kako možete izbrisati sve prethodne kolačiće i kako možete blokirati sve buduće kolačiće.

Međutim, ako odbijete kolačiće, možda nećete moći koristiti sve značajke i funkcije našeg web mjesta.

Web analitka

¹ Google Analytics usluga usluge web analize tvrtke Google Inc. ("Google"). Google Analytics upotrebljava "kolačiće", tekstne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje omogućuju analizu vaše upotrebe web stranice. Google će obično prenijeti i spremiti podatke stvorene kolačićem o vašoj upotrebi ove web stranice na poslužitelj u SAD-u. U slučaju aktiviranja anonimizacije IP na ovoj web stranici, Google će, prije svega, skratiti vašu IP adresu unutar država članica Europske unije ili u drugim državama članicama koje su stranke Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Cjelokupna IP adresa bit će prenesena samo na Googleovu uslugu u SAD-u i ubrzano tamo u iznimnim slučajevima. Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, izradio izvješća o aktivnostima na web stranici te pružio dodatne usluge povezane s korištenjem web stranice i interneta operateru web mjesta. IP adresa koju vaš preglednik prenosi tijekom Google Analyticsa neće se kombinirati s drugim Googleovim podacima. Možete spriječiti spremanje kolačića postavljanjem softvera preglednika sukladno tome; međutim, imajte na umu da nećete moći koristiti sve funkcije web stranice ako to učinite.

Možete dodatno spriječiti Googleu snimanje i obradu podataka stvorenih kolačićem i vaše korištenje web stranice (uključujući vašu IP adresu) preuzimanjem i instaliranjem dodataka preglednika na sljedećem linku https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Pomoću sljedeće veze možete spriječiti registraciju putem usluge Google Analytics. Postavit će se kolačić za isključivanje koji sprečava buduću registraciju vaših podataka tijekom posjeta našoj web stranici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en<

Više informacija o uvjetima upotrebe potražite na adresi https://www.google.com/analytics/terms ili https://policies.google.com/privacy?gl=HR&hl=hr

Napominjemo da je web-lokacija Google Analytics proširena kôdom " anonymizeIp " kako bi se zajamčila anonimna snimka IP adresa (IP maskiranje).

Osim toga, Google Analytics koristi se za procjenu podataka iz AdWordsa i DoubleClick kolačića u statističke svrhe. Ako to ne želite, isključite to putem Upravitelja svojstvima oglasa (https://www.google.com/settings/ads/onweb

Informacije o zaštiti podataka

Mi smo u skladu sa zakonskim zahtjevima za sve aktivnosti obrade podataka (prikupljanje, obrada i prijenos). Vaši podaci potrebni za poslovnu transakciju pohranjuju se i prenose davateljima usluga koje nam je uputio kako je potrebno za obradu narudžbe. Nadalje, informacije o adresi i narudžbi prikupit će se i obrađivati u vlastite marketinške svrhe. Za vanjske marketinške svrhe, prenose se samo oni podaci koji su dopušteni zakonom (opći podaci javnosti i skupni podaci sastavljeni u popisima u skladu s člankom 28. stavkom 3. točkom 2. i stavkom 4. Zakona o zaštiti podataka).

Siguran prijenos podataka

Svi osobni podaci koje nam šaljete tijekom općeg pregledavanja ili osobito tijekom procesa narudžbe bit će preneseni u šifriranom obliku i stoga su zaštićeni od zlouporabe. Konkretno, stvaramo SSL vezu za svaku transakciju. SSL (sloj sigurnih utičnica) način je za šifriranje podataka tako da ih neovlaštene osobe mogu čitati tijekom prijenosa preko Interneta.

SSL vezu možete identificirati promjenom internetske adrese od http: // do https: //. Osim toga, sigurna veza općenito će biti prikazana na traci stanja vašeg web preglednika u obliku simbola zaključavanja.

Integracija društvenih dodataka

Dodaci za društvene mreže Facebook, X integrirani su na naše web stranice. To su ponude tvrtke US Inc. Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SAD), X Inc. (1355 Market Street, Suite 900, San Francisco CA 94103). Dodatke možete identificirati relevantnim logotipima tvrtki.

Za sva pitanja i ostvarivanje prava navedenih u ovom odjeljku možete nam se obratiti slanjem elektroničke pošte na adresu zastita.podataka@hajduk.hr. Imajte na umu da vas možemo tražiti da potvrdite svoj identitet, prije poduzimanja daljnjih radnji na vaš zahtjev.

Upravljanje vašim informacijama

Možete pristupiti i ažurirati neke svoje podatke putem postavki korisničkog računa. Ako ste odabrali povezivanje na Hajduk.hr putem aplikacije treće strane, kao što je Facebook ili Google, možete promijeniti postavke i ukloniti dozvolu za aplikaciju mijenjanjem postavki računa. Vi ste odgovorni za čuvanje vaših osobnih podataka ažuriranim.

Ispravak netočnih ili nepotpunih podataka

Imate pravo zatražiti da ispravimo netočne ili nepotpune osobne podatke o vama (a koje ne možete ažurirati na vašem korisničkom računu).

Zadržavanje i brisanje podataka

Općenito zadržavamo vaše osobne podatke koliko god je to potrebno za izvršenje ugovora između vas i nas i kako bismo poštovali naše zakonske obveze.

Dostavljanje pritužbi

Imate pravo podnijeti pritužbe na aktivnosti obrade podataka od strane HNK Hajduk š.d.d, pred nadležnim tijelima za zaštitu podataka – Agencija za zaštitu osobnih podataka (hyperlink)

Sigurnost

Kontinuirano provodimo i ažuriramo administrativne, tehničke i fizičke mjere sigurnosti kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka, uništenja ili izmjene. Ako znate ili imate razloga vjerovati da su vaši podaci za uspostavu korisničkog računa izgubljeni, ukradeni, zlouporabljeni ili na drugi način ugroženi ili, u slučaju bilo kakve stvarne povrede ili sumnje na neovlaštenu upotrebu vašeg korisničkog računa, odmah nas kontaktirajte.

Pravila o zajedničkim voditeljima obrade

Podaci o zajedničkim voditeljima obrade s kojima HNK Hajduk š.d.d.. dogovorno i zajednički ili u suradnji određuje svrhe i načine obrade podataka:

Društvo zadržava pravo prijenosa osobnih podataka unutar svoje poslovne grupe, kao i trećim stranama, poštujući načelo odgovarajuće razine pravne zaštite za prava i slobode korisnika.

Prijenos osobnih podataka se provodi ako je zadovoljen barem jedan od sljedećih uvjeta:

S ciljem učinkovitog obavljanja poslovanja, potrebno je prenositi osobne podatke iz jednog od gore nabrojanih društava u drugo. U tim slučajevima, HNK Hajduk š.d.d. je odgovorno za zaštitu osobnih podataka koji se prenose.

Promjene ovih pravila

Hajduk.hr pridržava pravo izmjene ovih Pravila o zaštiti privatnosti, u bilo kojem trenutku, u skladu s ovom odredbom. Ako promijenimo ova Pravila, objavit ćemo izmijenjena Pravila o zaštiti privatnosti na web stranicama Hajduk.hr i ažurirati datum zadnje izmjene. Ako se ne slažete s izmijenjenom Pravilima o zaštiti privatnosti, možete otkazati svoj račun. Ako ne otkažete svoj račun prije datuma kada izmijenjena Pravila o zaštiti privatnosti stupaju na snagu, vaš daljnji pristup i korištenje HNK Hajduk š.d.d. bit će podložno revidiranim Pravilima o zaštiti privatnosti.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili pritužbi u vezi s ovim Pravilima o zaštiti privatnosti ili našim postupcima obrade vaših podataka, možete nam poslati e-poštu ili nas kontaktirati na:

HNK HAJDUK š.d.d.

8. Mediteranskih igara 2, 21000 Split
e-mail: zastita.podataka@hajduk.hr