Mobile menu
Hajduk

Obavijest za medije

JEDNOKRATNO AKREDITIRANJE

 1. Kao i prethodnih sezona, oni koji ne budu imali sezonske akreditacije, moći će se akreditirati pojedinačno za svaku od domaćih utakmica HNK Hajduk isključivo putem linka https://hajduk.hr/media-centar/akreditiranje, najkasnije tri dana prije odigravanja utakmica. 
 2. Nakon što predstavnik medija dobije e-mail potvrde da je akreditacija odobrena, ista se može preuzeti na dan utakmice na Welcome desku koji se nalazi pored Fan shopa i glavnog ulaza u stadion (ispod zapadne tribine).
 3. U iznimnim slučajevima (ovisno o važnosti utakmice) Odjel za odnose s javnošću obavijestit će predstavnike medija o terminima preuzimanja jednokratnih akreditacija.

NAPOMENA: Svi zahtjevi koje zaprimimo nakon navedenih rokova, neće biti odobreni, neovisno o medijskoj kući.

SEZONSKO AKREDITIRANJE

Zahtjev za sezonske novinarske iskaznice zaprimamo isključivo pismenim putem, na našu e-mail adresu: press@hajduk.hr.

Zahtjev treba biti poslan na memorandumu medijske kuće i mora sadržavati:

 1. Naziv medija
 2. Ime i prezime glavnog urednika, odnosno urednika sportske redakcije
 3. Kontakt podatke glavnog urednika, odnosno urednika sportske redakcije (mail i mobitel)
 4. Ime i prezime novinara / snimatelja / fotoreportera
 5. Kontakt podatke novinara / snimatelja / fotoreportera (mail i mobitel)
 6. Vrsta akreditacije: Press / Photo / TV / ZIS
 7. Potpis odgovornog urednika (glavnog urednika ili urednika sportske redakcije)

Ostale napomene:

 1. Akreditacije će se izdati isključivo onim novinarima koji redovito na Poljudu prisustvuju utakmicama, konferencijama za novinare i ostalim događajima u organizaciji HNK Hajduk. Nepotpune zahtjeve smatrat ćemo nevažećima.
 2. Sezonska akreditacija vlasništvo je HNK Hajduk i nije prenosiva na drugu osobu ili tvrtku. Svaka zloupotreba je kažnjiva, a na zahtjev Kluba korisnik je dužan vratiti akreditaciju. Gubitak ili oštećenje akreditacije prijaviti na: info@hajduk.hr. Nalaznika akreditacije molimo da je dostavi na: HNK Hajduk, 8. Mediteranskih igara 2, Split.
 3. Za svaku akreditaciju odgovaraju vlasnik akreditacije na čije je ime izdana i medijska kuća koja je akreditirala određenu osobu.

PRESS AKTIVNOSTI

U slučaju da želite primati obavijesti o medijskim aktivnostima HNK Hajduk, molimo vas da pošaljete mail na press@hajduk.hr kako bi vas dodali na našu mailing listu. U slučaju da je neki predstavnik medija zainteresiran za napraviti razgovor s trenerom ili igračem, kao i s nekim drugim službenim osobama ili predstavnicima HNK Hajduk, potrebno je kontaktirati Odjel za odnose s javnošću ili poslati e-mail na press@hajduk.hr.

Telefon: +385 21 585 200
Mail: press@hajduk.hr