Mobile menu
Nova mogućnost: Članska iskaznica kao loyalty kartica Hajduk Family Club

Nova mogućnost: Članska iskaznica kao loyalty kartica Hajduk Family Club

 
14/1/2021 - 08:47 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk Family Club (Program vjernosti)"

Osim jedinstvenog osjećaja pripadnosti i brojnih pogodnosti koje nudi članstvo u hajdučkoj obitelji, od ove godine nova članska iskaznica sadrži novu mogućnost - možete je koristiti i kao loyalty karticu Hajduk Family Club aplikacije!

Krajem 2019. godine HNK Hajduk je pokrenuo svoj loyalty program, Hajduk Family Club, kroz kojeg je svim korisnicima pružio mogućnost ostvarivanja različitih pogodnosti (popusta) na prodajnim mjestima brojnih partnera. Svojim sudjelovanjem u loyalty programu korisnici direktno pomažu HNK Hajduk.

Unatoč krizi uzrokovanoj pandemijom Covid-19 i izazovnoj situaciji u kojoj se našao cijeli svijet, Hajduk Family Club program privukao je 30 novih partnera s više od 50 poslovnica. Korisnici su imali priliku sudjelovati u brojnim nagradnim igrama koje su nosile vrijedne nagrade.

Kako u prošloj, tako i u 2021. godini, cilj je konstantno ažurirati i unaprjeđivati Hajduk Family Club program. Uključivat će se novi partneri, pripremati nove pogodnosti i nove nagradne igre kojima će se nagrađivati najaktivniji korisnici loyalty programa. 

Jedno od unaprjeđenja, a koje će olakšati njegovo korištenje, nova je mogućnost koju sadrži članska iskaznica Kluba. Naime, od ove godine članska iskaznica može se koristiti i kao loyalty kartica Hajduk Family Club programa.

Korištenje članske iskaznice kao loyalty kartice vrlo je jednostavno, dovoljno je prilikom svake kupnje kod partnera Hajduk Family Club programa pokazati bar-kod koji se nalazi na članskoj iskaznici. Naravno, prethodno je potrebno instalirati aplikaciju Hajduk Family Club na svoj mobilni uređaj. Aplikacija se može besplatno preuzeti putem pametnog mobilnog uređaja u trgovini Google Play ako je riječ o Android sustavu, ili App Store ako se radi o uređaju s iOS sustavom.

Ovim putem vas pozivamo da preuzmete i koristite aplikaciju Hajduk Family Club. Iskoristite brojne popuste koje nude partneri loyalty programa i olakšajte svoj kućni budžet u ovim izazovnim vremenima. 

14/1/2021 - 08:47 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr