Mobile menu
Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Gorice na Poljudu!

Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Gorice na Poljudu!

 
23/10/2021 - 06:43 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 0:0 (Split, 23/10/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.05 sati igraju protiv Gorice na Poljudu u okviru 13. kola HT Prve lige. 

- U proteklih nekoliko utakmica nismo na terenu pokazali ono što želimo. Pričao sam da momčad raste, ali na terenu to nisam vidio. Ljudi mogu biti zbunjeni, naše igre nisu na visini. Vi vidite samo utakmice, ali na treninzima zaista radimo jako da bismo bili bolji. Moja je odgovornost najveća da se to vidi i na utakmicama. Svi u klubu radimo na tome da već sutra budemo bolji - istaknuo je Hajdukov trener Jens Gustafsson na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja. 

Ovaj dvoboj Bijeli dočekuju s četvrtog mjesta prvenstvene tablice s 20 osvojenih bodova u 11 odigranih utakmica. U posljednjem susretu Hajduk je poražen rezultatom 2:0 na gostovanju kod Šibenika na Šubićevcu. Gorica trenutno zauzima šestu poziciju prvenstvene tablice s osvojenih 13 bodova u 12 odigranih utakmica. U zadnjoj prvenstvenoj utakmici odigrali su 1:1 s Istrom 1961 na domaćem terenu. 

Hajdukov trener protiv Gorice može ponovno računati na Marka Livaju koji zbog tri žuta kartona nije mogao nastupiti protiv Šibenika. 

U prvom međusobnom ogledu ove sezone Hajduk je svladao Goricu u Velikoj Gorici rezultatom 3:1, a pogotke za Bijele u toj utakmici postigli su Jan Mlakar, Josip Vuković i Marko Livaja

Glavni sudac utakmice je Ante Čuljak iz Zagreba, pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Dino Knez iz Osijeka, a četvrti sudac je Ivan Vučković iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca je Marjan Tomas iz Osijeka. 

obzirom na to da je tribina Sjever za ovu utakmicu zatvorena za gledatelje, svi pretplatnici koji imaju važeću sezonsku pretplatu za aktualnu sezonu, mogu ući na tribine Istok (ulaz N) ili Zapad (ulaz G) uz predočenje sezonske pretplate (nije potrebno preuzeti zamjensku ulaznicu).

Sve o ulaznicama za današnju utakmicu možete pronaći - OVDJE .

Sve o testiranjima možete pronaći - OVDJE 

23/10/2021 - 06:43 sati
Prva momčad