Mobile menu
U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Gorica

U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Gorica

 
18/10/2021 - 16:34 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 0:0 (Split, 23/10/2021)"

Započela je prodaja ulaznica za utakmicu 13. kola HT Prve lige u kojoj Hajduk u subotu 23. listopada s početkom u 17.05 sati igra protiv Gorice na Poljudu.

Prva tri dana prodaje ulaznica pravo prvokupa imaju isključivo aktivni članovi Kluba, a početak slobodne prodaje počinje je u četvrtak 21. listopada.

Kod za prvokup ulaznice članovi mogu zatražiti - OVDJE

Učlaniti se možete - OVDJE  . 

S obzirom na to da je tribina Sjever za ovu utakmicu zatvorena za gledatelje, svi pretplatnici koji imaju važeću sezonsku pretplatu za aktualnu sezonu, mogu ući na tribine Istok ili Zapad uz predočenje sezonske pretplate (nije potrebno preuzeti zamjensku ulaznicu).

UVJETI ZA PRISUSTVO GLEDATELJA:

- Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 365 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

- Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 365 dana od dana cijepljenja.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

- Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 365 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

Antigenska testiranja

O terminima i lokacijama na kojima će se obavljati antigenska testiranja naknadno ćemo Vas obavijestiti. Navijači koji se testiraju u srijedu za utakmicu juniora imaju dodatan popust na testiranje za sljedeću prvenstvenu utakmicu Hajduk - Gorica koja je na rasporedu u subotu na Poljudu. Uz predočenje testa za utakmicu juniora, cijena testa za utakmicu Hajduk - Gorica, bit će 30 kuna. 

EU digitalna COVID potvrda

Sva pitanja vezana za COVID potvrdu možete saznati putem stranica:

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/ 

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja 

Osobe koje zadovoljavaju uvjete za izdavanje potvrde, EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

CIJENE ULAZNICA:


PRODAJNA MJESTA:

- Online na ulaznice.hajduk.hr  

- Odjel za članstvo na Poljudu - radnim danima od 08 do 20 sati, na dan utakmice od 11 do 17 sati

- Hajduk Fan shop Joker svakodnevno od 9 do 21 sat

- Cro Fan Shop City Center one svakodnevno od 9 do 22 sata

- Cro Fan Shop Mall of Split svakodnevno od 9 do 22 sata

- Cro Fan Shop Trogirska 10 (pored Marmontove ulice) svakodnevno od 8 do 21 sat

- Prodajna mjesta Ticketshopa 

- Kućice oko stadiona na dan utakmice - dva sata prije početka 

18/10/2021 - 16:34 sati
Prva momčad