Mobile menu
Informacije vezane uz testiranja uoči utakmice Hajduk - Gorica

Informacije vezane uz testiranja uoči utakmice Hajduk - Gorica

 
21/10/2021 - 14:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 0:0 (Split, 23/10/2021)"

Uoči utakmice 13. kola HT Prve lige Hajduk - Gorica koja se igra u subotu 23. listopada s početkom u 17.05 sati organizirani su punktovi za antigenska testiranja za navijače na sljedećim lokacijama:

Iznad pomoćnih terena na Poljudu gdje će biti prisutno više punktova:

1) petak 22. listopada od 14 - 20 sati
2) subota 23. listopada od 9 do 17 sati. 

Napomena: Cijena testiranja iznad terena Otvorene škole iznosi 50 kuna za sve. Plaćanje je moguće gotovinski i kartično. Navijači koji su se testirali u srijedu za utakmicu juniora Hajduk - Škendija na punktovima iznad pomoćnih terena imaju dodatan popust na testiranje za ovu utakmicu. Uz predočenje testa za utakmicu juniora, cijena testa za utakmicu Hajduk - Gorica bit će 30 kuna. 


U dvorištu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije:
- petak 22. listopada od 7 do 16 sati
- subota 23. listopada od 7 do 13 sati

Punkt za testiranje Zračna luka Split:
- petak 22. listopada od 7 do 19 sati
- subota 23. listopada od 7 do 17 sati

Turska kula:
- subota od 14 do 17 sati

NapomenaCijena testiranja na bit će 80 kn za sve koji nisu cijepljeni. Svi oni koji se dolaze testirati u dvorište NZJZSDŽ ili u Zračnu luku da sa sobom ponesu ulaznicu ili pretplatu za utakmicu na uvid. 

Svi koji su cijepljeni prvom dozom ili cjepivom koje se daje u jednoj dozi, a kojima od cijepljenja nije prošlo dovoljno dana da bi dobili EU digitalnu COVID potvrdu mogu se testirati po cijeni od 50 kuna. 

Prema Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama na utakmicu mogu svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, što uključuje:

Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 365 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

- Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 365 dana od dana cijepljenja.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

- Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 365 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

Sve informacije vezane uz prodaju ulaznica možete pronaći OVDJE.

Vidimo se u subotu na Poljudu!

21/10/2021 - 14:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr