Mobile menu
Završio rok za akreditiranje...

Završio rok za akreditiranje...

 
16/7/2011 - 18:19 sati
Ostale vijesti

U petak 15. srpnja u 23.59 sati završen je rok za akreditiranje za subotnji spektakl između Hajduka i Barcelone (20:30 sati). Primili smo nekoliko stotina zahtjeva, no s obzirom na broj mjesta u novinarskim ložama, moći ćemo udovoljiti tek manjem broju. Prioritet su, ponovit ćemo, novinari koji svakodnevno izvještavaju s Poljuda, te kolege iz Španjolske i najuglednijih svjetskih medija.

Glavnini ostalih, nažalost, nećemo biti u mogućnosti potvrdno odgovoriti na zahtjev. Isto tako, svi zahtjevi koji su stigli izvan vremenskog roka za akreditiranje, te nisu upisani u sustav akreditiranjem kroz posebnu aplikaciju koja je od 4. do 15. srpnja bila objavljena na portalu hajduk.hr, također nećemo moći udovoljiti.

Svi novinari, fotoreporteri i TV-snimatelji kojima će biti odobrena akreditacija, bit će mailom obaviješteni tijekom ponedjeljka 18. srpnja 2011. Svima onima koji ne dobiju mailom potvrdu o odobrenoj akreditaciji, još jednom se ispričavamo što zbog ograničenog broja mjesta nismo mogli udovoljiti njihovim potrebama.

Odjel za odnose s javnošću HNK Hajduk Split

16/7/2011 - 18:19 sati
Ostale vijesti