Mobile menu
Kolekcija za PET: Predstavljamo liniju proizvoda za pse

Kolekcija za PET: Predstavljamo liniju proizvoda za pse

 
30/11/2023 - 10:00 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Kolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PETKolekcija za PET
Kolekcija za PET

HNK Hajduk povodom Međunarodnog dana kućnih ljubimaca predstavlja novu kolekciju proizvoda za kućne ljubimce fokusiranu na pse. Nova linija obuhvaća različite proizvode, uključujući ogrlice, povodce, zdjelice za hranu i vodu te metalne privjeske s natpisom "HŽV", sve s prepoznatljivim simbolima i bojama Hajduka.

Ovi proizvodi nisu samo izraz ljubavi prema četveronožnim prijateljima, već i ispunjenje želje naših navijača da Hajduk u svoj široki asortiman uvrsti i proizvode za kućne ljubimce. Osim trenutnih koje smo predstavili, u budućnosti očekujemo još dodatnih proizvode koji će činiti "kolekciju za PET"!

Odaberite Hajdukove proizvode za svoje ljubimce i pokažite da je ljubav prema klubu i ljubimcima nepobjediva kombinacija! Možete ih pronaći u svim našim Fan shopovima: Poljud, TC Joker, Makarska, Zadar i putem web shopa .

"I najbolji prijatelji prgave familije vole Hajdukove boje, zato biraj proizvode za ljubimce svoje!"

30/11/2023 - 10:00 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr