Mobile menu
Vratimo dicu na igrališta: Vježbajte s nama, razvijajte kreativnost i nogometne vještine

Vratimo dicu na igrališta: Vježbajte s nama, razvijajte kreativnost i nogometne vještine

 
9/9/2020 - 16:34 sati
Akademija

Nakon futsal turnira i kvartovskih treninga, Akademija HNK Hajduk “Luka Kaliterna” kreće u implementaciju sljedeće faze projekta “Vratimo dicu na igrališta”. 

Moderni stil života razvija digitalno društvo, a sukladno tome djeca u najranijoj dobi imaju pristup mobitelima, tabletima i prijenosnim računalima. Uz sve pozitivne karakteristike, kao što su digitalna pismenost i pristup informacijama, ovaj trend nosi sa sobom i negativne specifičnosti kao što su prekomjerno igranje video igrica, a shodno tome i sjedilački način života i manjak rekreacije. 

Kako bi vratili djecu na igrališta, ovaj dio projekta koristi digitalne medije u svrhu edukacije i motiviranja djece da se bave nogometnim igrama i vježbama u svrhu usavršavanja nogometnih vještina bitnih za individualni razvoj u ovom sportu. 

U ponedjeljak (14. rujna) na našem YouTube kanalu objavit ćemo preko 100 različitih nogometnih vježbi koje se prakticiraju u Hajdukovoj Akademiji, a koje uz malo truda možete sami uvježbavati doma ili na vašim kvartovskim igralištima te prostorima za rekreaciju.

Nogometne vježbe će biti posložene kronološkim slijedom:

IGRALIŠTE - vježbe i igre za najmlađu djecu (U8-U11)

AKADEMIJA – vježbe i igre prikladne za djecu koja su krenula s ozbiljnom nogometnom obukom (U12-U14) 

POLJUD – vježbe koje su prikladne za igrače koji se duže bave ozbiljnom nogometnom obukom (U15-U17). 

Izađite na igrališta, vježbajte, razvijajte svoje nogometne vještine i kreativnost. Nadamo se da će mnogi od vas postati članovi Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna”, a to je najbolji put da jednog dana ostvarite svoj san i zaigrate pred punim Poljudom. 

9/9/2020 - 16:34 sati
Akademija