Mobile menu
Uzvratna utakmica UEFA Lige prvaka mladih: Hajdukovi juniori danas od 17 sati igraju protiv Škendije na Poljudu

Uzvratna utakmica UEFA Lige prvaka mladih: Hajdukovi juniori danas od 17 sati igraju protiv Škendije na Poljudu

 
19/10/2021 - 08:14 sati
Akademija

Hajdukovi juniori danas od 17 sati na glavnom terenu Poljuda igraju uzvratnu utakmicu 1. kola UEFA Lige prvaka mladih protiv Škendije. U prvom susretu odigranom u Skopju Bijeli su pobijedili rezultatom 2:0, a oba pogotka postigao je Filip Čuić

Momčad trener Marijana Budimira za vikend nije odigrala redovno prvenstveno kolo zbog koronavirusa u redovima Šibenika, ali iskoristili su to Hajdukovi juniori kako bi se dodatno pripremili za današnji dvoboj. Posljednji trening Bijeli su odradili u utorak na glavnom terenu Poljuda. 

- U Skopju smo odigrali jako dobru utakmicu. Pobijedili smo 2:0, iako je rezultat mogao biti i veći. Dobro ćemo se pripremiti psihički, fizički i taktički, te odigrati najbolje što možemo. Htio bih da navijači dođu i podrže ovu našu dicu. Neka vide naš rad i način igre, te što je to Hajdukova budućnost - kazao je u najavi ovog susreta trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir. 

S obzirom na to da je UEFA vlasnik prava za utakmicu Hajduk - Škendija te da se ovaj susret preklapa s utakmicama Lige prvaka, Europske lige i Konferencijske lige, nećemo biti u mogućnosti realizirati izravni prijenos putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk. Snimka utakmice bit će dostupna na aplikaciji Hajduk Digital TV, u srijedu od 23 sata. 

Sve informacije o ulaznicama za današnju utakmicu možete pronaći - OVDJE . 

19/10/2021 - 08:14 sati
Akademija