Mobile menu
Liga prvaka mladih: U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Škendija

Liga prvaka mladih: U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Škendija

 
18/10/2021 - 09:50 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Započela je prodaja ulaznica uzvratnu utakmicu prvog kola Lige prvaka mladih kojoj Hajdukovi juniori u srijedu, 20. listopada, s početkom u 17 sati igraju protiv Škendije na Poljudu. 

Za navijače će biti otvorena tribina Istok (ulazi O, P, R i S), cijena ulaznice za odrasle je 30 kuna, a za djecu do 12 godina 10 kuna. 

Sezonske pretplate VRIJEDE za ovu utakmicu, a pretplatnici ne moraju preuzimat zamjensku ulaznicu, potrebno je samo predočiti sezonsku pretplatu na ulazu. 

PRODAJNA MJESTA:

- Online na ulaznice.hajduk.hr  

- Odjel za članstvo na Poljudu - radnim danima od 08 do 20 sati

- Hajduk Fan shop Joker svakodnevno od 9 do 21 sat

- Cro Fan Shop City Center one svakodnevno od 9 do 22 sata

- Cro Fan Shop Mall of Split svakodnevno od 9 do 22 sata

- Cro Fan Shop Trogirska 10 (pored Marmontove ulice) svakodnevno od 8 do 21 sat

- Prodajna mjesta Ticketshopa 

- Kućice oko stadiona na dan utakmice - dva sata prije početka utakmice

UVJETI ZA PRISUSTVO GLEDATELJA:

- Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 270 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

- Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 270 dana od dana cijepljenja.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

- Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 270 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

Antigenska testiranja

Za navijače je organizirano testiranje na dan utakmice od 10 do 17 sati na punktu iza južne tribini po cijeni od 50 kuna. 

Navijači koji se testiraju u srijedu za utakmicu juniora imaju dodatan popust na testiranje za sljedeću prvenstvenu utakmicu Hajduk - Gorica koja je na rasporedu u subotu na Poljudu. Uz predočenje testa za utakmicu juniora, cijena testa za utakmicu Hajduk - Gorica, bit će 30 kuna. 

EU digitalna COVID potvrda

Sva pitanja vezana za COVID potvrdu možete saznati putem stranica:

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/ 

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja 

Osobe koje zadovoljavaju uvjete za izdavanje potvrde, EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

18/10/2021 - 09:50 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr