Mobile menu
Uspješan vikend pet Hajdukovih selekcija

Uspješan vikend pet Hajdukovih selekcija

 
24/9/2018 - 10:28 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Maksimalan učinak ostvarilo je ovaj vikend pet Hajdukovih selekcija koje se natječu na nacionalnoj razini uz ukupnu gol razliku 17:4. 

Igrači Zorana Vulića su u Puli u sklopu 8. kola HT Prve lige rezultatom 4:2 svladali domaćina Istru 1961. Hajdukovci su prikazali dobru igru uz pregršt lijepih akcija i zasluženo osvojili nova tri boda u domaćem natjecanju. Već nakon nešto više od pola sata igre rezultat je svijetlio 3:0, domaćini su uspjeli smanjiti, no u 65. minuti postignut je i četvrti pogodak za konačan ishod i novo slavlje Vulićeve momčadi.

Isto je napravila i druga Hajdukova momčad u mini-derbiju protiv Dinama II. Pobijedili su igrači Siniše Oreščanina s 2:0 na glavnom travnjaku poljudskog stadiona, a rezultat je mogao biti izraženiji u korist mladih hajdukovaca koji su od početka do kraja igrali dominantno i samo je sreća spasila Zagrepčane da ne završe utakmicu s većim brojem golova u svojoj mreži.

Visoku pobjedu ostvarili su juniori koji su bili iznimno efikasni u gostujućoj prvenstvenoj pobjedi protiv Slaven Belupa. Slavili su igrači Marija Despotovića rezultatom 8:1, a ukupno su u posljednja dva ogleda postigli nevjerojatnih 16 golova (u prošlom kolu mladi hajdukovci svladali su Rudeš 8:0).

Maksimalnih šest bodova u prvenstvenim ogledima protiv Solina ostvarili su pioniri i kadeti. Najprije je momčad Igora Tolića u subotu s 2:1 svladala susjede iz Solina, a potom su i igrači Jure Srzića osvojili tri boda (1:0) u srazu s istim protivnikom.

24/9/2018 - 10:28 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr