Mobile menu
U utorak na Poljudu tradicionalna akcija darivanja krvi

U utorak na Poljudu tradicionalna akcija darivanja krvi

 
12/6/2017 - 10:05 sati
Klub
Foto: Ivica Čavka

U utorak 13. lipnja, od 9:00 do 13:00 sati u novinarskom salonu na Poljudu održat će se šesta po redu akcija darivanja krvi, koju po tradiciji svake godine na početku ljetne sezone organizira grupa splitskih sportskih novinara '4N', u suradnji s HNK Hajduk i Crvenim križem. 

Kao i svake godine, tako se i ove godine na početku ljetne sezone mogu čuti apeli iz bolnice za dodatnim dozama krvi, stoga se pozivaju svi građani Splita i okolice da se u što većem broju odazovu akciji, kako bi polučila što veći uspjeh.

Akciju će podržati čelnici i igrači Hajduka, brojni sportaši, sportske legende i djelatnici te splitski Olimpijci koji će aktivno podržati akciju. Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos prvi će otvoriti akciju davanjem krvi u 9:15 sati, a kasnije će mu se priključiti i prvotimci Bijelih te brojni drugi splitski sportaši i sportski djelatnici koji podržavaju ovu akciju.

Za sve davatelje osigurani su obroci okrijepe i pića te posebni pokloni, dok će najsretniji darivatelj dobiti poseban poklon - originalni dres Hajduka. Osigurano je i pet posebnih poklona za pet najmlađih davatelja.

U prethodnih pet izdanja već je preskočena brojka od 100 darovanih doza krvi, a s obzirom na najave i opsežnost akcije, koja svake godine broji sve više sudionika, računa se i na novi rekord ove sezone. 

12/6/2017 - 10:05 sati
Klub
Foto: Ivica Čavka