Mobile menu
U prodaji novi broj magazina Planet Hajduk

U prodaji novi broj magazina Planet Hajduk

 
29/3/2024 - 13:18 sati
Ostale vijesti

Uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa, u kojem će Bijeli na Poljudu dočekati Dinamo na Poljudu, u prodaju puštamo treće izdanje magazina "Planet Hajduk". 

U trećem broju donosimo pregršt zanimljivih tema i ekskluzivnih razgovora. Sportski direktor Mindaugas Nikoličius otkrio nam je kako je ušao u svijet nogometa, te detaljno ispričao o svojim postajama od Škotske, Litve, do dolaska u Goricu pa potom i Hajduk za kojeg drži da nije samo obični posao.  S Josipom Brekalom razgovarali smo o svemu a najmanje o balunu, zatim možete pročitati razgovor s jednim od najboljih lijevih bekova u povijesti kluba, Robertom Jarnijem, a vatreni navijač Hari Rončević ispričao nam je kako izgledaju njegovi odlasci na utakmice. 

Pročitajte i kako nastaju Hajdukove vijesti koje iz dana u dan donose hajdučkom puku najnovije informacije iz kluba. U ovom broju vratili smo se u povijest Hajdukove Hazene te listajući stranice sve do današnjice i ekipe Special Power Team, Bilih tića, koji su potpisali službenu suradnju o podršci te time postali dio kluba.

Kupnjom "Planeta Hajduk" imate priliku ostvariti povoljniju kupnju u svim Hajdukovim Fan shopovima, a kupon s popustom od 25% nalazi se unutar magazina.

Treći broj magazina Planet Hajduk potražite od danas 29. ožujka u Fan shopovima Poljud, TC Joker, Makarska i Zadar te putem web shopa po cijeni od 5 eura. 

29/3/2024 - 13:18 sati
Ostale vijesti