Mobile menu
SuperSport HNL: Hajduk danas protiv Istre 1961 na na Poljudu!

SuperSport HNL: Hajduk danas protiv Istre 1961 na na Poljudu!

 
2/3/2024 - 07:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 1:0 (Split, 2/3/2024)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom od 17.10 sati igraju protiv Istre 1961 na Poljudu u okviru 25. kola SuperSport HNL. 

- Očekujem dobru Istru. To je jako dobra ekipa, bilo je pitanje trenutka kada će proigrati. Čeka nas teška utakmica, tri utakmice zaredom Hajduk nismo kući pobijedili Istru. Učili su me da nikad ne kažem da moramo pobijediti, ali moramo pobijediti. Moramo se fokusirati na nas, ja sam uvijek fokusiran na nogomet, da budemo bolji i podignemo igru - ovako je utakmicu najavio trener Bijelih Mislav Karoglan na konferenciji za medije održanoj u petak. 

Hajduk u ovaj susret ulazi s drugog mjesta prvenstvene tablice, odnosno s osvojenih 49 bodova, jedan manje od prvoplasirane Rijeke i dva više od trećeplasiranog Dinama koji ima utakmicu manje. 

Momčad trenera Karoglana u posljednja dva susreta igrala je s Varaždinom. U subotu je u Varaždinu odigran prvenstveni ogled koji je završio rezultatom 1:1, dok je u utorak u okviru 1/4 finala Hrvatskog nogometnog kupa Hajduk na Poljudu slavio s visokih 5:0. 

Istra 1961 trenutno je pretposljednja momčad SuperSport HNL, međutim nalaze se u odličnom rezultatskom nizu od kada je prije tri kola momčad preuzeo bivši trener Bijelih Paolo Tramezzani. U utakmicama pod njegovim vodstvom Istra 1961 pobijedila je Osijek na domaćem terenu, zatim remizirala sa Slaven Belupom u gostima te u posljednjem dvoboju svladala Rudeš u Puli. 

Dva puta su Hajduk i Istra 1961 odmjerili snage u aktualnoj sezoni, u prvom susretu gosti iz Pule su na Poljudu u rujnu prošle godine slavili s 1:0, a zatim je Hajduk u studenom na gostovanju u Istri pobijedio s 2:0. 

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Kruno Lovrić iz Županje i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca Marjan Tomas iz Vladislavaca. 

Sve informacije o ulaznicama za današnji dvoboj možete pronaći - OVDJE . 

2/3/2024 - 07:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr