Mobile menu
U prodaji ulaznice za prvenstveni susret Hajduk - Istra 1961

U prodaji ulaznice za prvenstveni susret Hajduk - Istra 1961

 
26/2/2024 - 09:55 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

U prodaji su ulaznice za utakmicu 25. kola SuperSport HNL Hajduk - Istra 1961 koja će se odigrati u subotu 2. ožujka s početkom u 17:10 sati. Prodaja ulaznica je u tijeku, a do dana utakmice pravo kupnje imaju isključivo aktivni članovi Kluba kojih je sada preko 98 tisuća u novoj kalendarskoj godini.

Učlaniti se možete online ili dolaskom u Odjel za članstvo te odmah ostvarujete pravo na kupnju ulaznice. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju. 

Kako bi iskoristili svoje pravo prvokupa ulaznice, prilikom kupovine trebate pripremiti svoj članski broj i datum rođenja. Vodič za online kupovinu ulaznice možete pogledati ovdje. Ako niste još dobili svoju člansku iskaznicu, članski broj možete saznati na nekoliko načina koji se mogu pročitati ovdje.

Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto za pojedinu utakmicu za početak moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr. Oni koji su registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na "SIDI NA MOJE MISTO". Više pročitajte na: SIDI NA MOJE MISTO.


PRODAJNA MJESTA:

1) Online na hajduk.mojekarte.hr

2) Odjel za članstvo na Poljudu (prodaja isključivo za članove):
- Radni dan:  8 do 20 sati
- Subota od 11 do 17:10 sati

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Hajduk Fan shop Makarska

5) Hajduk Fan shop Zadar

5) Kućice oko stadiona na dan utakmice od 13 sati 


26/2/2024 - 09:55 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr