Mobile menu
Staro misto – novo iskustvo: Prelazimo na novu platformu web shopa

Staro misto – novo iskustvo: Prelazimo na novu platformu web shopa

 
12/2/2024 - 16:02 sati
Ostale vijesti

HNK Hajduk na 113. rođendan prelazi na novu platformu "Magento 2" web shopa te donosi niz prednosti za sve korisnike koji kupuju proizvode putem web trgovine.

 "Magento 2" donosi poboljšanja u brzini u odnosu na prethodnu verziju, što znači da će web stranica brže učitavati i omogućiti korisnicima bržu navigaciju kroz proizvode i proces kupovine. Bolje korisničko iskustvo što znači da nova platforma nudi poboljšanje korisničkog sučelja i korisničkih tokova, unaprijeđeno pretraživanje, što bi trebalo olakšati korisnicima pronalaženje proizvoda, dodavanje u košaricu i dovršetak kupovine.

Poboljšana podrška za mobilne uređaje podrazumijeva da će korisnici moći brže pregledavati i kupovati proizvode putem svojih pametnih telefona i tableta.

Nova platforma web shopa trebala bi unaprijediti ukupno iskustvo kupovine na Hajdukovom web shopu, pružajući korisnicima bržu, jednostavniju i sigurniju platformu za kupovinu omiljenih proizvoda, a najvažnije je istaknuti stabilnost, brzinu i jednostavnost korištenja. 

Tijekom cijelog Hajdukovog rođendanskog mjeseca, svim našim dragim kupcima nudimo posebnu pogodnost - besplatnu dostavu za sve narudžbe koje se šalju unutar Hrvatske.

Kako bi svatko od vas pronašao nešto posebno za sebe tijekom naše rođendanske proslave pripremili smo akcije iznenađenja koje će trajati do kraja mjeseca.

U ponedjeljak, 12. veljače, od 18 sati započeti će migracija na novu platformu web shopa te postojeći web shop neće bit dostupan za korištenje pa vas molimo za strpljenje i razumijevanje. 

12/2/2024 - 16:02 sati
Ostale vijesti