Mobile menu
Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Križić posjetio Hajduk

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Križić posjetio Hajduk

 
23/12/2023 - 14:55 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Mons. Križić posjetio HajdukMons. Križić posjetio HajdukMons. Križić posjetio HajdukMons. Križić posjetio HajdukMons. Križić posjetio HajdukMons. Križić posjetio HajdukMons. Križić posjetio HajdukMons. Križić posjetio HajdukMons. Križić posjetio HajdukMons. Križić posjetio Hajduk
Mons. Križić posjetio Hajduk

Splitsko – makarski nadbiskup i metropolit mons. Zdenko Križić je u pratnji svog tajnika don Renata Pudara, u povodu predstojećih blagdana, posjetio HNK Hajduk, gdje ga dočekao predsjednik Uprave Kluba Lukša JakobušićTreba istaknuti da je to prvi posjet mons. Križića Hajduku nakon ustoličenja 28. listopada ove godine.

U srdačnom razgovoru je sudjelovao i klupski kroničar HNK Hajduk Jurica Gizdić. Mons. Križić je kao osvjedočeni navijač Hajduka čestitao predsjedniku Jakobušiću na uspješnoj godini i trenutnoj vodećoj poziciji na prvenstvenoj ljestvici zaželivši nastavak dobrih rezultata i u sljedećoj godini, naravno uz neizostavnu želju za naslovom prvaka.  Govorilo se o socijalnoj komponenti Kluba koju provodi u okviru BIlog srca te svemu onome što Hajduk predstavlja u svojoj zajednici, ali i šire.

Predsjednik Jakobušić, naglasio je mons. Križiću da je Hajduk kao klub našoj nadbiskupiji i crkvi u Hrvata uvijek otvoren za svaku suradnju te pomoć u granicama klupskim mogućnosti.

Mons. Križić je u pratnji svog tajnika sa zadovoljstvom pogledao klupske trofejne salone, prostore nogometne akademije, klupsku kapelicu, kao i pomoćne terene, a posebno se obradovao dresu sa brojem 1 koji je dobio na poklon u povodu božićnih blagdana i nedavnog ustoličenja.

23/12/2023 - 14:55 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr