Mobile menu
Skorup: Šibenčani i mi dobro se poznajemo, očekujem kvalitetnu utakmicu

Skorup: Šibenčani i mi dobro se poznajemo, očekujem kvalitetnu utakmicu

 
26/10/2018 - 08:30 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Dino Skorup bio je jedini strijelac u pobjedi Hajduka II nad Hrvatskim dragovoljcem na Poljudu prošle nedjelje.

- Vratio sam se nakon ozljede, drago mi je zbog pogotka, ali pogotovo zbog pobjede kojom se primičemo gornjem dijelu ljestvice unatoč činjenici što smo u devet kola čak sedam puta gostovali. Momčad odlično radi, a šest bodova u posljednja dva susreta sjajan su motiv da tako i nastavimo.

Prijelaz iz juniora u seniore vrlo je delikatan u karijeri svakog igrača, Skorupu je u tom periodu svakako odmogla i ozljeda.

- Ozlijedio sam se u svibnju na prvenstvenoj utakmici juniora u Rijeci, stradali su križni ligamenti. Prošao sam ipak bez operacije, ali uz dva mjeseca potpunog mirovanja te rehabilitacijski proces koji je također potrajao.

Kada je sve sjelo na svoje mjesto Skorup se priključio drugoj momčadi igrao u nekim prijateljskim utakmicama, dok je seniorski debi u službenoj utakmici imao u Varaždinu gdje je odigrao posljednjih 11 minuta.

- Da i nakon toga slijedi utakmica protiv Hrvatskog dragovoljca u kojoj sam odigrao nešto više od sat vremena, nažalost moj ulazak bio je uvjetovan ozljedom Darija Špikića kojem želim brz oporavak. U finišu smo postigli i pogodak vrijedan tri boda, eto imao sam sreću da budem strijelac. Uspjeli smo pronaći pukotinu u zaista čvrstoj obrani gostiju iz Sigeta, odigrao sam s Emirom Sahitijem dva dupla pasa i našao se u situaciji jedan na jedan te poentirao.

Tri boda su upisana, ali već od ponedjeljka misli su okrenute Šibeniku.

- Očekuje nas vrlo teška utakmica, Šibenik je visoko plasiran uz utakmicu manje. Vrlo su iskusna momčad, motorički vrlo spremna i sposobna iskoristiti svoje prilike. Jedni druge dobro poznajemo, osim lanjskih prvenstvenih ogleda, pred početak prvenstva smo odigrali i prijateljsku utakmicu. Cijeli tjedan se pripremamo za tu utakmicu, stručni stožer nam je ukazao na sve bitne detalje, imamo plan i želimo nastaviti niz pobjeda. Očekujem vrlo kvalitetnu utakmicu.

Utakmica Šibenik - Hajduk II odigrat će se u subotu 27. listopada s početkom u 13 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter  kanala.

26/10/2018 - 08:30 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr