Mobile menu
S Poljuda izravno na Enter

S Poljuda izravno na Enter

 
3/8/2011 - 20:29 sati
Ostale vijesti

Hajduk će u četvrtak od 19 sati igrati odlučujuću utakmicu za ostanak u europskom natjecanju, a nakon dvoboja sa Stoke Cityjem otvara se ovogodišnji Enter festival - house spektakl koji se od 4. do 6. kolovoza održava na popularnoj splitskoj plaži Bačvice. Hajduk i Enter festival ovih dana su udružili snage kako bi svim građanima Splita, gostima i navijačima sutrašnje utakmice, pružili nezaboravan provod u gradu pod Marjanom.

Ovom inicijativom svaki posjetitelj utakmice Hajduk – Stoke City dobiva 20% popusta na jednodnevnu ulaznicu Enter festivala. Potrebno je na festivalskoj blagajni uručiti ulaznicu Hajduka i popust se automatski ostvaruje. Nadalje, kroz ovu suradnju dogovoreno je i da 20 kuna od svake prodane ulaznice Enter festivala ide u donacijski fond Hajdukove Omladinske škole. Izravna je to podrška organizatora Enter Festivala ulaganjima u profesionalizaciju rada Omladinske škole pod vodstvom nove Uprave Hajduka.

Enter Festival je pokrenuo Hrvoje Vuković, nekadašnji igrač Hajduka, danas organizator house spektakla.
- U nogometu sam od osme godine kada sam upisao Hajdukovu Omladinsku školu. Od tada sam prošao dug put. Nakon Hajduka, karijeru sam nastavio u Njemačkoj u kojoj sam osim nogometa, svjedočio i veoma razvijenoj urbanoj kulturi. Nakon završetka nogometne karijere, odlučio sam Splitu i Hrvatskoj pružiti jedan kvalitetan urbani sadržaj. Rodila se ideja o festivalu house glazbe i tako je nastao Enter festival - događaj koji je prošle godine u dva dana trajanja privukao više od deset tisuća mladih, željnih kvalitetne zabave. Ove smo godine pripremili još veći spektakl, a da stvar bude savršena, pripomogla je i ova suradnja s Hajdukom - istaknuo je Vuković.

Član Uprave Hajduka Pavle Cicarelli izrazio je zadovoljstvo ovom suradnjom, istaknuvši:
- Važno je podržati kvalitetne projekte u gradu Splitu, jer je umrežavanje što većeg broja privatnih i javnih subjekata jedini put do veće prepoznatljivosti Splita i Dalmacije na svjetskoj mapi turističkih destinacija, od čega i naš klub može imati izravnu korist.

Enter festival 2011. se održava od 4. do 6. kolovoza na kultnoj splitskoj plaži Bačvice na kojoj će u tri festivalska dana nastupiti velikani house glazbe: Axwell, Laidback Luke i Sander van Doorn. Ulaznice za ovaj house spektakl mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili na festivalskom ulazu. Cijena dnevne ulaznice iznosi 150 kuna, a festivalske (trodnevne) 300 kuna.
 

3/8/2011 - 20:29 sati
Ostale vijesti