Mobile menu
Rušenje svih rekorda: Hajduk ima preko 10.000 pretplatnika!

Rušenje svih rekorda: Hajduk ima preko 10.000 pretplatnika!

 
9/8/2022 - 14:00 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

Navijači Hajduka nastavljaju s rušenjima mnogobrojnih rekorda u ovoj godini. Nakon što je broj članova oborio već nekoliko rekorda i dosegao brojku od preko 81.000, broj vlasnika sezonske ulaznice je nikad veći u povijesti Kluba. 

U ovom trenutku Hajduk je dosegao peteroznamenkastu brojku i trenutno ima preko 10.000 korisnika pretplate za poljudski stadion nakon manje od mjesec dana puštanja u prodaju. Podsjetimo, Klub je u prošloj sezoni imao nevjerojatnih 8.500 pretplatnika (od čega 5.000 polusezonskih), a ova brojka je u razini brojnih europskih klubova što svjedoči o neizmjernoj ljubavi i predanosti navijača Bijelih. 

Još jedan rekord upisao je Hajduk i na susretu protiv portugalske Vitorije. Taj dvoboj trećeg kola kvalifikacija Konferencijske lige odigran na Poljudu bio je uživo najgledaniji ogled večeri u natjecanju, ali i najgledaniji u dosadašnjem dijelu ovosezonskog natjecanja. Te 32.000 gledatelja, koliko ih je bilo na poljudskim tribinama, trenutni je rekord posjećenosti ovosezonske Konferencijske lige. 

Pretplate su i dalje u prodaji, dostupne su preko nove ticketing platforme hajduk.mojekarte.hr, a sve pogodnosti koje imaju vlasnici sezonskih ulaznica možete pronaći OVDJE

Kupnjom sezonske pretplate osiguravate sebi mjesto za sve utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige, 3. pretkolo UEFA Konferencijske lige te za utakmice Hrvatskog kupa (osim finala) koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2022/2023, a za slučaj plasmana HNK Hajduk u Play-off i grupnu fazu UEFA Konferencijske lige pretplatnicima će se kao i do sada omogućiti pravo prvenstva kupnje ulaznica. 

9/8/2022 - 14:00 sati
Klub
Foto: hajduk.hr