Mobile menu
Pun Poljud protiv Brøndbyja: Hajduk danas od 20:30 sati u lovu na Play-off Europske lige

Pun Poljud protiv Brøndbyja: Hajduk danas od 20:30 sati u lovu na Play-off Europske lige

 
3/8/2017 - 07:57 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Brondby 2:0 (Split, 3/8/2017)"

Točno 75 dana prošlo je od posljednjeg dvoboja kada su hajdukovci bili domaćini na svom stadionu. Danas, od 20:30 sati, prepun Poljud bodrit će Bijele i biti 12. igrač protiv danskog Brøndbyja koji igračima Joana Carrilla stoji na putu do Play-offa Europske lige. U prvom ogledu odigranom na Brøndby Stadiumu rezultat je bio 0:0.

- Naši navijači su i prije utakmice ostvarili pobjedu. Hvala im na tome i znam da će nas bodriti kako treba - rekao je Nikola Vlašić na konferenciji za medije uoči susreta. Nakon samo 26 sati od početka prodaje prodano je 26.850 ulaznica. Sigurno je da će Bijeli večeras u grotlu Poljuda dobiti dodatan impuls koji će ih, vjerujemo, dovesti do plasmana u iduću fazu natjecanja.

Manji broj ulaznica koji je preostao nakon prodaje pretplata lanjskim pretplatnicima, u ponudi je danas od 8:00 sati u Odjelu za članstvo na Poljudu. 

Odradili su hajdukovci posljednja dva dana treninge na glavnom travnjaku koji je protekli tjedan zasjao u novom ruhu, a svoju će premijeru imati danas na utakmici s danskim predstavnikom. Motivacije među igračima ne nedostaje, protivnik je detaljno analiziran u stručnom stožeru Bijelih koji je svoju momčad pripremio na sve prednosti i nedostatke današnjeg protivnika. 

Carrillovi igrači u dosadašnjem su dijelu sezone odigrali šest susreta, svih šest izvan svog stadiona, bez upisanog poraza. Slavili su hajdukovci četiri puta, a dvaput remizirali, od Dugopolja preko Maksimira, Sofije, Zaprešića, Brondbyja, a na koncu i Vinkovaca gdje su ostvarili novu prvenstvenu pobjedu. Danas će konačno imati prigodu ponovno igrati na svom Poljudu, a bilo kakvom pobjedom bi osigurali prolazak u Play-off Europske lige.

UEFA je za glavnog suca delegirala Izraelca Orela Grinfeelda. Pomagat će mu sunarodnjaci Roy Hassan i Idan Yarkoni. Četvrti sudac Guy Berger također dolazi iz Izraela, dok je delegat susreta Kazimierz Oleszek iz Poljske.

Sva današnja događanja s Poljuda pratite putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk.

3/8/2017 - 07:57 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr