Mobile menu
Trener Joan Carrillo i Nikola Vlašić uoči uzvrata protiv Brøndbyja

Trener Joan Carrillo i Nikola Vlašić uoči uzvrata protiv Brøndbyja

 
2/8/2017 - 20:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Brondby 2:0 (Split, 3/8/2017)"
Konferencija za medije - Joan Carrillo i Nikola VlašićKonferencija za medije - Joan Carrillo i Nikola VlašićKonferencija za medije - Joan Carrillo i Nikola VlašićKonferencija za medije - Joan Carrillo i Nikola VlašićKonferencija za medije - Joan Carrillo i Nikola VlašićKonferencija za medije - Joan Carrillo i Nikola VlašićKonferencija za medije - Joan Carrillo i Nikola Vlašić
Konferencija za medije - Joan Carrillo i Nikola Vlašić

Mirni, opušteni i dobro raspoloženi trener Joan Carrillo i prvotimac Bijelih Nikola Vlašić danas su na konferenciji za medije brojnim novinarima najavili sutrašnju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige protiv Brøndbyja na Poljudu s početkom u 20:30 sati. Strateg Bijelih prvo se osvrnuo na činjenicu da je stadion rasprodan u samo 24 sata...

- Prije nego počnem govoriti o utakmici, u ime momčadi želim se zahvaliti Klubu i svim navijačima. Nemoguće je to riječima opisati, no još jednom su dokazali svoju vjernost – rekao je Carrillo uvodnom dijelu pa nastavio:

- Preostaje nam ta eliminacijska utakmica. Prva je bila teška, s jakim duelima, no odgovorili smo im na visokom nivou. Nisu nas mogli prevariti jer smo ih dobro pratili prije. Momčad su koja igra na tranzicije. U utakmici protiv Finaca imali su uvjerljivo manji posjed lopte i po 20 i više udaraca na gol – analizirao je trener i dodao:

- Nedostaje nam samo i ovu utakmicu odigrati dobro. Očekujem još jedan fizički težak susret, a morat ćemo biti oprezni jer imaju jako dobre individualce koji će kazniti naše pogreške. Jasno, oni žele da mi napadamo i da nam u tranziciju oduzmu loptu. S obzirom da moramo pobijediti, moramo i napasti. No, igrat ćemo ozbiljnu utakmicu i napadat ćemo s glavom. Imamo veliku odgovornost jer će doći 30.000 ljudi i moramo im pružiti sreću i veselje.

Nikola Vlašić također je nahvalio rasprodan stadion i zahvalio se navijačima.

- Oni su i prije utakmice ostvarili pobjedu. Hvala im na tome i znam da će nas bodriti kako treba. Nas očekuje težak susret, s velikim ulogom, ali spremni smo za to. Ne razmišljamo o pritisku nego kako dati sve od sebe. Znamo sve prednosti i mane protivnika i iako su jaka momčad, mi smo favoriti. Ako i zabiju, mi ćemo zabiti dva – rekao je Vlašić i odgovori ona pitanje o napretku u svojoj igri:

- Naša velika prednost je i to što je momčad ostala na okupu, zreliji smo i imamo odličnog trenera kod kojeg smo svi napredovali. Ne bih puno o svojoj igri, znao sam svoje kvalitete i prije, samo tako želim nastaviti - zaključio je Vlašić.

Uskoro opširnije u videoprilogu...

2/8/2017 - 20:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr