Mobile menu
Prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Rijeka

Prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Rijeka

 
30/1/2023 - 09:58 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Započela je prodaja ulaznica za novu prvenstvenu utakmicu Bijelih na poljudskom stadionu. Hajduk na Poljudu u nedjelju 5. veljače s početkom u 17:30 sati na svom travnjaku dočekuje momčad Rijeke u 20. kolu SuperSport HNL.

Pravo na kupnju ulaznica za domaće utakmice sve do kraja aktualne natjecateljske sezone imaju članovi Kluba kojih je već sada nevjerojatnih 52 tisuće u samo 30 dana učlanjivanja u novoj kalendarskoj godini.

Uz njih, odlukom Uprave Kluba svih više od 90.000 članova koji su se učlanili u klub u 2022. godini, a još nisu uspjeli obnovili članstvo u ovoj godini, moći će na fizičkim prodajnim mjestima (Odjel za članstvo, Hajduk Fan shop Joker, Hajduk Fan shop Makarska i kućice na Poljudu) uz predočenje članske iskaznice iz prošle godine kupiti ulaznicu za utakmicu Hajduk – Rijeka. U idućim vikendima nastavljaju se brojne akcije učlanjivanja po našim DPH-ovima u mjesecu 112. Hajdukovog rođendana pa svi navijači neće stići obnoviti svoje članstvo do Jadranskog derbija.

U slobodnoj prodaji su i polusezonske pretplate koje mogu kupiti svi navijači. Hajduk u ovom trenutku ima gotovo 13.000 pretplatnika u ovoj natjecateljskoj sezoni što je više od trećine dostupnog kapaciteta poljudskog stadiona. Više o kupnji pretplata možete pronaći OVDJE

CIJENE ULAZNICA:


PRODAJNA MJESTA:

1) Online na hajduk.mojekarte.hr 

2) Odjel za članstvo na Poljudu

- Svaki radni dan od 8 do 20 sati
- Subota 4. veljače od 9 do 14 sati
- Nedjelja 5. veljače od 11 do 17:30 sati

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Hajduk Fan shop Makarska

5) Kućice oko stadiona na dan utakmice od 12:00 sati - u slučaju da ostane ulaznica. 

Požurite po svoju ulaznicu! Budite dio Poljuda zajedno sa svojom prgavom familijom! #prgavafamilija

30/1/2023 - 09:58 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr