Mobile menu
U prodaji polusezonske pretplate!

U prodaji polusezonske pretplate!

 
15/1/2023 - 16:25 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

Započela je prodaja polusezonskih pretplata za domaće utakmice Hajduka u sezoni 2022/2023. U ovom trenutku Klub ima preko 12.400 korisnika sezonske pretplate, što je više od jedne trećine kapaciteta stadiona. 

Kupnjom polusezonske pretplate osiguravate sebi mjesto za utakmice SuperSport HNL te utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (osim finala) koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2022/2023.


Dodatne pogodnosti:

- popust za naše najmlađe - junior popust 15% (do navršenih 14 godina)
- senior popust od 10% za osobe s navršenih 65 godina i više
- članski popust 12% (bez obzira na broj godina kontinuiranog članstva)
- svi popusti se kumuliraju, osim kod "Rico dječje pretplate" na Obiteljskoj tribini (ulaz U) za koju se izuzimaju svi popusti koji vrijede za ostale tribine zbog posebne cijene „Rico dječje pretplate“

U slučaju ograničenog kapaciteta tj. dozvoljenog broja gledatelja na stadionu, zbog epidemioloških ili drugih razloga, pretplatnici imaju pravo prioriteta dolaska na stadion.

Prodajna mjesta

- On-line na hajduk.mojekarte.hr .
- Odjel za članstvo na Poljudu (bez obzira na status članstva)

Kupovinom on-line na hajduk.mojekarte.hr iz udobnosti vlastitog doma ostvarujete jednaka prava na sve ponuđene pogodnosti. 

VAŽNA NAPOMENA: Ako se uvedu ograničenja na javnim okupljanjima u kojima nije moguća nazočnost gledatelja ili posjetitelja bez odgovarajućeg dodatnog dokumenta ili potvrde zbog posebnih propisa (npr. negativan test na COVID-19 ili potvrda o cijepljenju i sl.) HNK Hajduk kao organizator javnog okupljanja je u obvezi pridržavati se svih posebnih propisa o javnom okupljanju te nije odgovoran za možebitnu zabranu ulaska na stadion zbog neposjedovanja dokumenta ili potvrde koju nalažu posebni propisi.

15/1/2023 - 16:25 sati
Klub
Foto: hajduk.hr