Mobile menu
Prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Rijeka započinje u utorak 23. siječnja

Prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Rijeka započinje u utorak 23. siječnja

 
18/1/2024 - 11:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Pred nogometašima Hajduka je prva službena utakmica u novoj 2024. godini. Bijeli u nedjelju 28. siječnja s početkom u 17:45 sati na Poljudu dočekuju momčad Rijeke u 20. kolu SuperSport HNL. Prvi je to susret na poljudskom travnjaku u nastavku natjecateljske sezone. Prodaja ulaznica kreće u utorak 23. siječnja s početkom u 10 sati. 

Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba kojih je u ovom trenutku gotovo nevjerojatnih 60 tisuća nakon nepunih 18 dana nove kalendarske godine. Fascinantne brojke rastu iz dana u dan i vjerujemo da će se i u ovoj godini pomaknuti granice ljubavi i vjernosti prema Klubu.

Učlaniti se možete online ili dolaskom u Odjel za članstvo te odmah ostvarujete pravo na kupnju ulaznice. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju. 

Kako bi iskoristili svoje pravo prvokupa ulaznice, prilikom kupovine trebate pripremiti svoj članski broj i datum rođenja. Vodič za online kupovinu ulaznice možete pogledati ovdjeAko niste još dobili svoju člansku iskaznicu, članski broj možete saznati na nekoliko načina koji se mogu pročitati ovdje .

Svim pretplatnicima za sezonu 2023/2024. dostupna je opcija ustupanja svog pretplatničkog mjesta u slučaju da nositelj pretplate ne može prisustvovati određenoj utakmici.

Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto za pojedinu utakmicu za početak moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr. Oni koji su registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na "SIDI NA MOJE MISTO". Više pročitajte na: SIDI NA MOJE MISTO.

CIJENE ULAZNICA:


PRODAJNA MJESTA:

1) Online na hajduk.mojekarte.hr 

2) Odjel za članstvo na Poljudu (prodaja isključivo za članove)
- Svaki radni dan od 8 do 20 sati
- Nedjelja 28. siječnja od 12 do 18 sati

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Hajduk Fan shop Makarska

5) Hajduk Fan shop Zadar

5) Kućice oko stadiona na dan utakmice od 12 sati - u slučaju da ostane ulaznica

18/1/2024 - 11:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr