Mobile menu

Hajduk II

Hajduk II

2:1

Međimurje

Međimurje

Natjecanje: 21. kolo
Mjesto: Split
Datum: 23/4/2019
Gledatelja: 100
Preokret Hajduka II za pobjedu nad Međimurjem

Preokret Hajduka II za pobjedu nad Međimurjem

 
23/4/2019 - 16:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr
Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1Hajduk II - Međimurje 2.1
Hajduk II - Međimurje 2.1

HAJDUK II  - MEĐIMURJE 2:1 (0:1)
2. HNL – 21. kolo
Stadion: Poljud 
Gledatelja: 100 
Sudac: Goran Pečarić (Zagreb)
Strijelci: 0:1 Munivrana (38), 1:1 Špikić (66), 2:1 Prtajin (87)

HAJDUK II: Sentić, Relota, Vušković, Radić, Ciprić, Beširović, Pršir (od 86. Teklić), Sahiti (od 86. Blagaić), Delić, Špikić, Šego (od 56. Prtajin).

Hajduk II je u 21. kolu 2. HNL ostvario treću uzastopnu pobjedu. Momčad trenera Marija Despotovića  pobijedila je Međimurje s 2:1. Bijeli su do bodova došli preokretom, nakon što je prvo poluvrijeme pripalo gostima. Domaćin je od početka preuzeo inicijativu i imao posjed, ali su gosti koristili svaku priliku iz koje bi mogli zaprijetiti. Već u trećoj minuti najopasniji igrač gostiju Ivan Munivrana opasno je šutirao s 13 metara, ali je debitant na golu Bijelih Karlo Sentić odbio u korner. Potom je dva puta Sentiću zaprijetio Ivan Ikić, ali je jednom bio neprecizan, a drugi put je gol odličnom intervencijom spasio stoper Stipe Radić. Najveću priliku Hajduka II u prvom dijelu imao je Michele Šego u 22. minuti. Odlično ga je proigrao Ivan Delić, ali je u situaciji jedan na jedan uspješniji bio gostujući vratar Marko Galoši.  Gosti su poveli u 38. minuti, a za pogodak su najzaslužnija dva danas ponajbolja igrača u redovima Međimurja. Ikić je pobjegao po lijevoj strani i dodao usamljenom Munivrani koji u padu sa šest metara šalje loptu u nebranjenu mrežu.

Hajduk II je i u nastavku pokušavao kombinatornom igrom doći do gola gostiju, ali je nedostajao zadnji pas. Ipak, u 65. minuti Bijeli stižu do izjednačenja. Delić je pravovremeno proigrao Darija Špikića koji ulazi u šesnaesterac i desnom nogom precizno pogađa donji desni kut gostujuće mreže. U 57. minuti u igru je ušao Ivan Prtajin koji će se kasnije još jednom pokazati jokerom s klupe te će svojim šestim pogotkom u osam susreta odlučiti ovu utakmicu. Prvu priliku Prtajin je sam izborio, ali je i promašio. Bilo je to u 70. minuti, Hajdukov napadač presjekao je jednu loptu u obrani gostiju i sam krenuo prema vrataru Galošiju koji je nesavladiv u akciji jedan na jedan. Četiri minute kasnije gosti imaju priliku za vodstvo, ali Nino Brcković kasni na jedan ubačaj s lijeve strane. Minutu nakon toga još jednom je u lijepoj prilici Prtajin, ali gostujući vratar brani. Kada je u 78. minuti Delić nakon povratne lopte Marija Vuškovića pogodio gredu izgledalo je da će utakmica završiti podjelom bodova. Ipak tri minute prije kraja, Bijeli brzo izvode jedan korner s desne strane, Tonio Teklić ubacuje pred gol,  a Prtajin visoko skače i glavom pogađa za nova tri boda i veliko slavlje igrača u bijelim dresovima. 

23/4/2019 - 16:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr