Mobile menu
Predstavljamo novu liniju proizvoda za zaštitu od sunca!

Predstavljamo novu liniju proizvoda za zaštitu od sunca!

 
7/7/2023 - 14:15 sati
Ostale vijesti
Predstavljamo novu liniju proizvoda za zaštitu od sunca!Predstavljamo novu liniju proizvoda za zaštitu od sunca!Predstavljamo novu liniju proizvoda za zaštitu od sunca!Predstavljamo novu liniju proizvoda za zaštitu od sunca!Predstavljamo novu liniju proizvoda za zaštitu od sunca!
Predstavljamo novu liniju proizvoda za zaštitu od sunca!

Hajduk je poznat po svojoj posvećenosti kvaliteti i inovativnim proizvodima, te je ovaj korak u proširenju asortimana i to novih proizvoda - losiona za zaštitu od sunca samo potvrda predanosti u pružanju vrhunskih proizvoda za sve svoje navijače. 

Hajduk prepoznaje važnost zaštite kože od sunca i promiče svijest o tome među svojim navijačima i širom zajednice. Zaštita kože od sunca ključna je kako bi se smanjio rizik od opekotina, preranog starenja kože i razvoja ozbiljnih zdravstvenih problema poput raka kože. 

Ova nova linija obuhvaća losione za sunčanje s faktorima zaštite od sunca Hajduk SPF 30 i Hajduk SPF 50+ Kids.

Losioni za sunčanje Hajduk SPF 30 i SPF 50+ Kids osiguravaju visoku zaštitu od štetnih sunčevih zraka. U kombinaciji s kozmetičkim UVA i UVB filterima neophodnima za potpunu sigurnost i zaštitu kože izložene sunčevom zračenju, zadržan je i maksimalno ostvariv prirodni sastav proizvoda za sunčanje, baziran na blagodatnim svojstvima maslinova ulja, ekstrakta mrkve i ulja avokada. Losioni sadrže minimalno škodljivu kombinaciju UV filtera, a da pri tom ne uskraćuju naše potrošače za optimalnu učinkovitost na koži izloženoj suncu. Svi losioni su izuzetno ugodni su za korištenje, hidratizirajući, brzo se upijaju, ne ostavljaju tragove na odjeći i lako se razmazuju.

Prirodna baza na kojoj se temelje svi proizvodi iz naše Sun kolekcije obogaćenu beta karotenom/ekstraktom mrkve, kakao i shea maslacom i vitaminom E, u KIDS verziju losiona umjesto maslinova ulja dodano je ulje avokada koje ima snažnu okluzivnu formulu zbog čega potiče regeneraciju stanica i tako dodatno pospješuje zacjeljivanje kože, a poznato je kao jedno od najkvalitetnijih sastojaka za podršku koži u zaštiti od sunčevog zračenja.

Ovi novi proizvodi dolaze u praktičnim pakiranjima, omogućujući vam da ih jednostavno nosite sa sobom i primijenite kad god je to potrebno. Bez obzira jeste li na plaži, sportskom događaju ili samo uživate na otvorenom, losioni za sunčanje Hajduk SPF 30 i Hajduk SPF 50+ su pouzdan izbor za zaštitu vaše kože od sunčevih zraka.

Dodajmo još da je sve ovo s posebnom pažnjom proizvela tvrtka Peculiari čiji se brend Zorina Mast proizvodi u Dugopolju, a koji se ističe svojim vrhunskim proizvodima za njegu kože. Sa stogodišnjom tradicijom postali su sinonim za kvalitetu i pouzdanost u brizi za kožu, te najveći fokus stavljaju na pružanje učinkovitih rješenja za probleme s kožom. 

Novu liniju proizvoda iz zajedničke suradnje Hajduka i Zorine masti možete kupiti u Fan shopovima Poljud, TC Joker, Makarska i Zadar te putem Web shopa.

7/7/2023 - 14:15 sati
Ostale vijesti