Mobile menu
Predsjednik Brbić: Apeliramo na sve da poštuju odluke stručnjaka i nadležnih tijela

Predsjednik Brbić: Apeliramo na sve da poštuju odluke stručnjaka i nadležnih tijela

 
19/3/2020 - 16:15 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2021. godinu!

HNK Hajduk je, sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u kojoj, među ostalim, stoji da se u idućih 30 dana obustavljaju sva sportska natjecanja i organizirani treninzi, donio odluku o produženju kolektivnog godišnjeg odmora radnoj zajednici HNK Hajduk zaključno s prestankom posebnih okolnosti uzrokovanim koronavirusom  SARS-CoV-2. 

Klub poštuje i prati odluke i naputke nadležnih institucija te će u propisanom razdoblju raditi samo najnužnije službe (održavanje travnjaka) potrebne za funkcioniranje Kluba sve do trenutka promjena daljnjih okolnosti.

- Još jednom apeliramo na sve građane da poštuju odluke stručnjaka i nadležnih tijela kako bi maksimalno smanjili mogućnost zaraze i širenje koronavirusa. Nadamo se kako će se ova situacija što prije primiriti, a do tada ostanite u svojim domovima sa svojim bližnjima. Poštujmo propisane mjere, pokušajmo se ponašati u skladu s naputcima i uvjereni smo da ćemo ubrzo svi zajedno biti na Poljudu i ostalim stadionima diljem Hrvatske. - poručio je predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić.

#ostanidoma
#stayathome

19/3/2020 - 16:15 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr