Mobile menu
Poziv za dostavu ponuda za proizvodnju licenciranih proizvoda HNK Hajduk

Poziv za dostavu ponuda za proizvodnju licenciranih proizvoda HNK Hajduk

 
17/10/2022 - 11:53 sati
Ostale vijesti

Uprava Društva HNK Hajduk š.d.d., VIII. Mediteranskih igara 2, Split, dana 17.10.2022. godine raspisuje sljedeći: 

POZIV ZA DOSTAVU PONUDA ZA PROIZVODNJU LICENCIRANIH PROIZVODA HNK HAJDUK š.d.d. ZA KATEGORIJU PROIZVODA- VINO

1. ORGANIZATOR POZIVA:

HNK HAJDUK  š.d.d.  SPLIT

21 000 SPLIT

8. mediteranskih igara 2

OIB 04785516590

U suradnji Udruženjem „Vino Dalmacije“ u cilju očuvanja nasljeđa autohtonih dalmatinskih sorti, stvaranja zajedničkog standarda kvalitete pozivamo sve zainteresirane proizvođače na dostavu ponuda za proizvodnju i distribuciju vina koje će nositi ime i znak HNK Hajduk. 

1.  PRAVO SUDJELOVANJA TEMELJEM POZIVA I PREDMET POZIVA:

1. Svi zainteresirani pravni subjekti registrirani za proizvodnju, distribuciju i prodaju vina

2. ASORTIMAN VINA ZA KOJA SE TRAŽE PONUDITELJI: 

1. Bijelo vino od sorti:  debit, zlatarica, kujundžuša, bogdanuša, rukatac, vino srednjeg cjenovnog ranga, srednjeg tijela i srednje do lagano izražene kiselosti

2. Bijelo vino od sorti: pošip, maraština, vugava, dubrovačka malvasija, vino višeg cjenovnog ranga, jačeg tijela

3. Crno vino bilo koje sorte i kupaže srednjeg do punog tijela voćnog karaktera, vino srednjeg cjenovnog ranga

4. Crno vino sorti plavac mali, babić, crljenak, vino višeg cjenovnog ranga, snažnog tijela

5. Premium linija od dalmatinskih autohtonih sorti

3. ROKOVI:

- Objava javnog poziva  17.10.2022.g.

- Rok za predaju ponuda za proizvodnju, distribuciju i prodaju vina pod logotipom HNK Hajduk je zaključno s 31.10. 2022. godine

4. UVJETI:

1. Potvrda o registraciji 

2. Vino sa zaštićenom oznakom izvornosti (ZOI) 

3. Organoleptička ocjena (senzorne ocjene vina ako ih ponuđač posjeduje, fizikalne i kemijske analize ako ih ponuđač posjeduje

4. Prijedlog poslovnog plana, vizija suradnje s HNK Hajduk 

5. Uzorak vina ponuđač je u obvezi dostaviti na adresu HNK Hajduk š.d.d., 8.Mediteranskih igara 2., 21 000 Split, Stadion Poljud (Porta glavni ulaz)

5.  KOMISIJA ZA OCJENJIVANE  I ODABIR PRISTIGLIH PONUDA

Za ocjenjivanje pristiglih ponuda Organizator će imenovati sedam (7) članova Komisije iz reda enologa, trgovaca vinom, vinskih novinara i predstavnika Hajduka. Organizator zadržava diskrecijsko pravo da između svih vina koja su zadovoljila kvalitetom izbor ponuđača koje najviše odgovara  potrebama HNK Hajduk. 

Ponuđači koju uđu u uži izbor bit će na sastanak i prezentaciju u roku od 7 dana od završetka javnog poziva. Ponuđačima će se izložiti poslovni model suradnje vezano uz predmet natječaja. 

Napomena:  Po izboru partnera a prema grafičkom rješenju etikete i proizvoda HNK Hajduk izabrani partner je u obvezi isporučiti buteljirana vina pod logotipom Hajduk najkasnije 15.12. 2022. godine.

6. DOSTAVA PONUDA

Ponude se dostavljaju anonimno, isključivo elektronskim putem na adresu: marketing@hajduk.hr

Dostava uzoraka vina se vrši na adresu HNK Hajduk, 8. Mediteranskih igara 2., 21 000 Split (Porta glavni ulaz s naznakom uzorci vina -ne otvaraj) do 31.10. 2022. godine. 

Pozivamo sve zainteresirane subjekte na dostavu ponuda za proizvodnju vina koja će nositi ime i znak HNK Hajduk u sklopu palete službenih licenciranih proizvoda Kluba.

Tražimo strateškog partnera za proizvodnju i distribuciju ove kategorije proizvoda, lidera s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji i distribuciji vina od autohtonih dalmatinskih sorti. Za Hajduk je samo nabolje dovoljno dobro, stoga pozivamo proizvođače, predstavite nam svoj proizvod, pokažite nam da je Vaš proizvod najbolji na tržištu i da svojom kvalitetom može nositi ime i znak Kluba. 

Vina za koje tražimo partnera namijenjena su za prigodne proslave Kluba, korporativne poklone (vlastite potrebe), potrebe komercijalne prodaje proizvoda u svim dostupnim kanalima prodaje (Fan shopovi, webshop, veleprodajni partneri) ali i ostalim dostupnim kanalima prodaje.

U Splitu, 17.10.2022. godine.

Uprava HNK Hajduk Split š.d.d.

           

17/10/2022 - 11:53 sati
Ostale vijesti