Mobile menu
Pretplate za sezonu 2013./14.

Pretplate za sezonu 2013./14.

 
28/6/2013 - 11:12 sati
Klub
Foto: Cropix

PRODAJA GODIŠNJIH ULAZNICA

1. U Odjelu za članstvo na Poljudu: PON – 08-19h; UTO-PET: 8-16h; na dan domaće utakmice – 6 sati prije početka. Kroz akciju "Ako si tužan i nemoš po pretplatu doć" u izravnom kontaktu s Odjelom za članstvo putem maila clanstvo@hajduk.hr (moguće kupiti sve vrste pretplata, sa pripadajućim članskim popustima + poklon iskaznica s potpisom igrača po želji. Moguća i donacija pretplate)
2. Online prodaja (online je moguće kupiti isključivo standardne pretplate, s pripadajućim članskim popustima)

Od ponedjeljka (1. srpnja) su u prodaji godišnje ulaznice za domaće Hajdukove utakmice u sezoni 2013./14. Radi se o standardnom godišnjem modelu koji zbog četverokružnog sustava natjecanja broji više utakmica od prošle sezone ali uz nepromijenjenu cijenu.

Uz isti, Hajduk je plasirao i tri nova modela i to parcijalne pretplate koje su namijenje dislociranim navijačima (kontinentalna Hrvatska, dijaspora) koje dopuštaju nazočnost na 50% svih utakmica na Poljudu uz maksimalni popust od 40% te su rezervirane samo za pretplatnike sa prebivalištem izvan Splitsko-dalmatinske Županije.

Tu su i senior pretplate koje su namijenjene umirovljenicima i moguće ih je kupiti uz dokaz o statusu umirovljenika (zadnji odrezak od mirovine koja ne smije prelazti netto iznos od 3.500,00 kn) i osobnu iskaznicu.

Junior pretplate
se odnose na djecu do 14 godina starosti te je za njih, kao i za seniorske pretplate, odobren maksimalni popust od 35%.

Uz to, važno je napomenuti da će se uz pretplatničke kartice dobiti i blok karata u onoj količini vezano za određeni model pretplate što je praksa koja se pokazala uspješnom u prošlosti uz pozitivan odjek kod navijača, posebice kolekcionara. Ono što je najbitnije jest to da su svi predstavljeni modeli kreirani nakon detaljne analize navijačkih zahtjeva, želja i preferencija koje već godinama pristižu u Klub. Na ovaj način Hajduk se želi prilagoditi različitim segmentima svojih navijača i na taj način omogućiti dolazak na utakmice Hajduka i onim navijačima koji iz različitih razloga to do sada nisu mogli.

Cijene pretplata - svi modeli - kliknite ovdje.

Opći uvjeti - kliknite ovdje.

Broj prodanih pretplata - kliknite ovdje.

Svi pretplatnici sudjeluju u nagradnoj igri

28/6/2013 - 11:12 sati
Klub
Foto: Cropix