Mobile menu
Otvaranje drugog dijela sezone: Hajduk danas od 15 sati igra na Poljudu protiv Šibenika!

Otvaranje drugog dijela sezone: Hajduk danas od 15 sati igra na Poljudu protiv Šibenika!

 
22/1/2023 - 07:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik 2:1 (Split, 21/1/2023)"

Nogometaši Hajduka danas od 15 sati igraju prvu utakmicu nastavka sezone, susret 18. kola SuperSport HNL, u kojem će na Poljudu odmjeriti snage sa Šibenikom. Bit će ovo prva službena utakmica u kojoj će Bijele voditi novi trener Ivan Leko

- Svaki naš trening je u funkciji pripreme za utakmicu, vjerujemo da naš nogomet treba biti bolji od suparničkog da bi pobjeđivali. Možemo samo pretpostaviti što će Šibenik igrati na bazi nekoliko njihovih zadnjih utakmica. Pokazali smo igračima što mogu očekivati, nastojimo saznati svaki detalj, ali protivnik će na kraju odlučiti na koji način će se pripremiti. Mi moramo biti spremni na nekoliko scenarija i zato je kvaliteta treninga vrlo važna - između ostalog je kazao trener Leko na konferenciji održanoj dva dana uoči današnje utakmice. 

Strateg Bijelih u današnjoj utakmici neće moći računati na ozlijeđene Lovru Kalinića i Josipa Eleza te Emira Sahitija koji zbog dva žuta kartona isključen u posljednjoj utakmici prvog dijela sezone odigranoj u Koprivnici protiv Slaven Belupa. 

Hajduk u proljetni dio sezone ulazi s drugog mjesta na tablici i trenutno ima sedam bodova manje od vodećeg Dinama. Šibenik se nalazi na pretposljednjem mjestu s četiri bodova više od posljednje Gorice. Hajduk i Šibenik odigrali su jednu utakmicu ove sezone, bilo je to u rujnu prošle godine na Šubićevcu, a završilo je rezultatom 1:1.

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Deni Grofelnik iz Valpova, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca Jerko Crnčić iz Vrboveca. 

Podsjetimo, u ovoj utakmici tribina sjever je zatvorena za sve navijače. 

Informacije o prodaji ulaznica susret Hajduk - Šibenik možete pronaći - OVDJE.

22/1/2023 - 07:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr