Mobile menu
Ulaznice za Hajduk - Šibenik: Prodaja samo za članove Kluba! #prgavafamilija

Ulaznice za Hajduk - Šibenik: Prodaja samo za članove Kluba! #prgavafamilija

 
15/1/2023 - 18:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik 2:1 (Split, 21/1/2023)"

Započela je prodaja ulaznica za prvu službenu utakmicu Bijelih u novoj 2023. godini. Hajdukovci, pod vodstvom novog trenera Ivana Leke, na Poljudu dočekuju momčad Šibenika u 18. kolu SuperSport HNL. Susret se igra u nedjelju 22. siječnja s početkom u 15 sati. 

Pravo na kupnju ulaznica za domaće utakmice, od ovog susreta, pa sve do kraja aktualne natjecateljske sezone imat će isključivo članovi Kluba (bez opcije slobodne prodaje zadnji dan) kojih je u ovom trenutku preko nevjerojatnih 35 tisuća (što već prelazi puni kapacitet Poljuda!) u samo 16 dana nove kalendarske godine. 

S obzirom na to da je tribina Sjever za ovu utakmicu zatvorena za gledatelje, svi pretplatnici sa tribine Sjever koji imaju važeću sezonsku pretplatu za aktualnu sezonu, mogu ući na tribinu Istok uz predočenje sezonske pretplate (nije potrebno preuzeti zamjensku ulaznicu) na bilo koji sektor/ulaz. 

Broj pretplatnika u ovom trenutku prelazi brojku od 12.400, a ukupan broj korisnika sezonske ulaznice na sjevernoj i istočnoj tribini je oko 10.000 tako da je broj dostupnih mjesta za ISTOK ograničen. U trenutku kada se rasproda istočna tribina, zaustavlja se prodaja pretplata za Sjever i Istok sve do završetka susreta sa Šibenikom. 

CIJENE ULAZNICA:

Odlukom Uprave Kluba s obzirom na promjenu službene valute u Republici Hrvatskoj (iz kune u euro) cijene ulaznica se za pojedine tribine nisu mijenjale, štoviše, nešto su umanjene u odnosu na proteklu polusezonu što možete vidjeti u grafici ispod. 


PRODAJNA MJESTA:

1) Online na hajduk.mojekarte.hr 

2) Odjel za članstvo na Poljudu

- Svaki radni dan od 8 do 20 sati
- Subota 21. siječnja od 9 do 14 sati
- Nedjelja 22. siječnja od 8 do 15 sati

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Hajduk Fan shop Makarska

5) Kućice oko stadiona na dan utakmice od 12:00 sati.  - u slučaju da ostane ulaznica. 

Požurite po svoju ulaznicu! Budite dio Poljuda zajedno sa svojom prgavom familijom! #prgavafamilija

15/1/2023 - 18:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr