Mobile menu
Osnovani na isti dan: Hajduk i tvrtka Max & Moris potpisali sponzorsku suradnju

Osnovani na isti dan: Hajduk i tvrtka Max & Moris potpisali sponzorsku suradnju

 
14/2/2020 - 14:12 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!

Danas je u Bijelom salonu na Poljudu potpisana sponzorska suradnja između HNK Hajduk i tvrtke Max & Moris. Ugovor je u ime HNK Hajduk potpisao predsjednik Uprave Marin Brbić, a u ime Max & Morisa operativni direktor Mario Čerina uz koje su bili nazočni direktorica Odjela marketinga i prodaje HNK Hajduk Julija Hrstić te voditeljica marketinga Max & Morisa Đina Radelić.

Predsjednik Brbić prilikom potpisa ugovora istaknuo je jednu zanimljivu činjenicu i simboličnu poveznicu između Hajduka i Max & Morisa.

- Ovih nekoliko dana je sve u svečanom rođendanskom tonu, pa tako i ovo danas. Drago nam je da smo i nakon dosadašnje uspješne suradnje u proteklih pet godina, danas i formalno potpisali i sponzorsku suradnju. Između Hajduka i tvrtke Max & Moris postoji jedna ogromna simbolika, a ta je da isti dan slavimo rođendan. Stoga našim dragim prijateljima i sponzorima čestitam od srca njihov 30. rođendan i nadam se da ćemo ih što više zajedno proslaviti na obostrano zadovoljstvo. Ugovor je potpisan na tri godine, a Max & Moris ulazi u top 10 naših sponzora. - rekao je predsjednik Brbić.

- Hajduk je institucija i vjera i trebalo bi ka postaviti kao kulturnu baštinu. Drago mi je što je naš osnivač g. Ljubo Parmač bio Hajdukov junior. Tvrtka broji 120 zaposlenika odnosno 120 navijača Hajduka. Surađivali smo do sada dobro, a vjerujem da ćemo i u iduće tri godine dobro surađivati i da će se to nastaviti i dalje - poručio je gospodin Čerina na konferenciji za medije prilikom potpisivanja ugovora.

Posebno iznenađenje za našeg novog partnera Hajduk je pripremio jučer na proslavi rođendana tvrtke Max & Moris kada su dvojica juniora Hajduka darovala prigodnu tortu, dres i loptu čelnim ljudima novog sponzora Bijelih. 


Više pogledajte u videoprilogu.14/2/2020 - 14:12 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr