Mobile menu
Održana završna ID selekcija: Najbolji mladi nogometaši iz Dalmacije i Hercegovine pokazali svoj talent (VIDEO)

Održana završna ID selekcija: Najbolji mladi nogometaši iz Dalmacije i Hercegovine pokazali svoj talent (VIDEO)

 
18/9/2023 - 19:37 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr
ID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija PoljudID selekcija Poljud
ID selekcija Poljud

U organizaciji Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna'' na Poljudu je u sklopu ID selekcije prodefiliralo 80-ak najboljih mladih nogometaša iz dalmatinskih i hercegovačkih klubova u dobi od 10, 11 i 12 godina.

Oni su na Poljudu trenirali pod nadzorom voditelja Akademije Bore Primorca, njegovih pomoćnika Hrvoja Vukovića i Gorana Sablića. Treneri iz Hajdukove Akademije pomno su pratili svaki potez dječaka koji su u međusobnim utakmicama pokazali svoj talent. 

U sklopu poludnevnog boravka na Poljudu, za mlade talente i njihove roditelje organiziran je razgled stadiona i trofejnih dvorana uz upoznavanje s bogatom povijesti našeg kluba. Nakon odigranih utakmica upriličeno je zajedničko fotografiranje te prigodno druženje uz zabavni program na kojem je posebnu radost izazvao naš dragi Rico. 

- Tijekom prošle sezone proveli smo pet ID selekcija kojima smo pokrili dubrovačko područje,  dolinu Neretve, područja koja gravitiraju Imotskome i Makarskoj, zadarsko i šibensko područje te otoke. Oni koji su se pokazali najkvalitetnijima, danas su ovdje na Poljudu. Svakako bih želio iskoristiti priliku i zahvaliti svim klubovima i trenerima koji su danas ovdje, to su naši prijatelji s kojima odlično surađujemo i jako su nam bitni - rekao je talent skaut Hajdukove Akademije Mate Radić.

- Danas nam je ovdje 80-ak najtalentiranijih dječaka ova tri godišta s područja Dalmacije i Hercegovine. Sada slijedi odabir onih koji će nastaviti proces rada kroz našu Akademiju, dolazit će kod nas na treninge, sudjelovati na turnirima i mi ćemo ih pratiti zajedno s njihovim matičnim klubovima. Znamo gdje treba biti naša baza, Hajduk je oduvijek na ovim prostorima nalazio svoje prvotimce i zvijezde. Ovim smo zaokružili prošlu sezonu, već su u pripremi nove selekcije i vrlo smo optimistični jer talenata zaista ima - rekao je Hrvoje Vuković, pomoćnik voditelja Akademije. 

Mlade talente na jednom mjestu došli su posjetiti i bivši Hajdukovi igrači Josip Skoko, Kažimir Vulić, Vik Lalić i brojni drugi koji su se došli uvjeriti u nastavak dobre selekcije koja iz godine u godinu daje sve bolje rezultate i plodove dobrog rada. 

Kako je bilo na Poljudskoj prezentaciji mladih talenata pogledajte u fotogaleriji te u videu na HDTV 

18/9/2023 - 19:37 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr