Mobile menu
Obavijest navijačima za utakmicu Hajduk - Rudeš

Obavijest navijačima za utakmicu Hajduk - Rudeš

 
15/3/2019 - 11:42 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2021. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rudeš 3:0 (Split, 16/3/2019)"

Za susret 25. kola Hrvatski Telekom Prve lige između HNK Hajduk i NK Rudeš koji će se u subotu od 17.30 sati odigrati na stadionu Poljud pozivamo sve gledatelje da uvaže sljedeća pravila:

- Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle gužve prilikom ulaska na stadion (2 sata prije utakmice).

- Također molimo pretplatnike koji će preuzeti dodatne ulaznice na koje imaju pravo (više informacija na LINKU ) da tijekom današnjeg dana te u subotu na dan utakmice po mogućnosti preuzmu svoje dodatne ulaznice što prije kako bi se izbjegle gužve i čekanje ispred Odjela za članstvo. 

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica.

- Ulaznicu moraju imati i djeca. Za djecu bez ulaznice neće biti omogućen ulazak na stadion bez važeće ulaznice. Klub je omogućio kupnju dječjih ulaznica za tribine Istok, Zapad koje iznose 50% redovne cijene ulaznice za odrasle, dok je cijena za ulaz U simboličnih 10 kn.

- Evakuacijske stepenice moraju biti prohodne i slobodne za prolaz/kretanje tijekom cijele utakmice. Svaka osoba koja se bude nalazila na istim bit će upućena na svoje mjesto i/ili udaljena sa stadiona za slučaj ne pridržavanja prethodno navedenog.

- Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

- Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

- HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.

- Prilaz stadionu automobilima bit će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

Napomena:

Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na naš HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. Dežurni operateri bit će na usluzi najmanje 2 sata prije utakmice kako bi se u najkraćem roku uočili problemi ili zapreke ulaska/neočitavanja servisnih kodova i drugih sličnih slučajeva.

15/3/2019 - 11:42 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr