Mobile menu
Obavijest pretplatnicima HNK Hajduk o preuzimanju dodatnih ulaznica

Obavijest pretplatnicima HNK Hajduk o preuzimanju dodatnih ulaznica

 
13/3/2019 - 10:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rudeš 3:0 (Split, 16/3/2019)"

HNK Hajduk u sklopu ranije najavljene akcije svojim vjernim pretplatnicima je omogućio da povedu svoje prijatelje, rodbinu ili poznanike na prve tri utakmice nakon isteka kazne od četiri domaće utakmice bez prisustva publike. Treća ujedno i posljednja utakmica navedene akcije na rasporedu je u subotu s početkom u 17:30 h između HNK Hajduk-NK Rudeš

Uz navedenu akciju HNK Hajduk će omogućiti dodatno pretplatnicima tribine Sjever (zbog zatvaranja tribine za gledatelje) mogućnost preuzimanja još jedne dodatne ulaznice uz navedenu akciju (1+1) na tribini po izboru pretplatnika. Zbog ograničenog kapaciteta pretplatnici sjeverne tribine imaju mogućnost izbora tribine za preuzimanje gratis ulaznice (ISTOK ili ZAPAD).

NAPOMENE: 

- Vrijedi pravilo jedna pretplata/pretplatnička iskaznica - jedna dodatna ulaznica (uz iznimku pretplatnika sjeverne tribine koji imaju mogućnost preuzimanja 1+1 ulaznice)

- HNK Hajduk će pretplatnicima omogućiti preuzimanje dodatne ulaznice za tribinu ISTOK i ZAPAD, JUG (ovisno o oznaci sektora pretplate) dok će pretplatnicima tribine SJEVER zbog ograničenog kapaciteta istog pripadati mogućnost izbora tribine za preuzimanje dodatne ulaznice (ISTOK ili ZAPAD).

- Ulaznice će se preuzimati u Odjelu za članstvo i Fan shopu Grad od četvrtka 14. ožujka u djelatnom radnom vremenu Odjela za članstvo i Fan shopa Grad, uključujući i na dan utakmice od 11:30 h

- Preuzimanje ulaznice će se omogućiti pretplatniku HNK Hajduk koji se legitimira važećom  pretplatničkom iskaznicom HNK Hajduk za sezonu 2018/2019, uz predočenje osobnog dokumenta kojim potvrđuje identitet.

- Prigodom predaje dodatne ulaznice pretplatniku, ovlaštena osoba Odjela za članstvo/Fan shopa će provjeriti osobne podatke/status pretplatnika uvidom tablicu pretplatnika.

- Predviđena je mogućnost je preuzimanja dodatne ulaznice za pretplatnika od strane treće osobe za slučaj nemogućnosti preuzimanja ulaznice pretplatnika s udaljenijih lokacija (izvan Splitsko-dalmatinske županije) uz uvjet da treća osoba dostavi na uvid "scan" pretplatničke iskaznice i "scan" osobne iskaznice/putovnice kojom može potvrditi status pretplatnika.

- Ovlaštena osoba Odjela za članstvo/Fan shopa će u tablici pretplatnika, naznačiti preuzimanje gratis ulaznice za svakog pretplatnika koji je konzumirao takvu mogućnost.

13/3/2019 - 10:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr