Mobile menu
Napadački dio momčadi na Poljudu, defenzivni provodi testiranja na Gripama

Napadački dio momčadi na Poljudu, defenzivni provodi testiranja na Gripama

 
20/6/2017 - 14:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
Jutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na PoljuduJutarnji trening na Poljudu
Jutarnji trening na Poljudu

Peti je dan poljudskih priprema, a igrači Hajduka nastavili su sa svojim svakodnevnim aktivnostima uoči početka sezone. Igrači su, kao i jučer, i danas ujutro radili podijeljeni u dvije grupe.

Trener Bijelih Joan Carrillo na glavnom je poljudskom travnjaku uvježbavao ofenzivni dio momčadi, dok je drugi dio igrača provodio testiranja na Institutu za kineziologiju i sport na Gripama.

Strateg Hajduka zajedno je sa svojim pomoćnicima obraćao pažnju na svaki detalj tijekom današnjeg jutarnjeg napadačkog treninga i davao savjete svojim igračima. 

Podsjetimo, hajdukovci su prošle sezone postigli ukupno 92 pogotka u svim natjecanjima, a statistički podaci govore da smo gledali najefikasniji Hajduk u posljednje 22 sezone.

Kako je to sve izgledalo jutros na Poljudu pogledajte u fotogaleriji.

20/6/2017 - 14:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr