Mobile menu
Mister Gattuos: Možda nismo najjači u ligi, ali smo sigurno najuporniji

Mister Gattuos: Možda nismo najjači u ligi, ali smo sigurno najuporniji

 
27/9/2024 - 18:02 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk (Rijeka, 29/9/2024)"

Hajduk u nedjelju s početkom u 20 sati igra protiv Rijeke na Rujevici utakmicu 8. kola SuperSport HNL. Mister Gennaro Gattuso najavio je ovaj dvoboj na konferenciji za medije održanoj u petak na Poljudu. 

- Momčad su koja mi se jako sviđa, njihov mentalitet. Ako Hajduk želi pozitivan rezultat mora imati istu glad, želju, volju, energiju kao i Rijeka. Njihovi krilni napadači su najveća opasnost. Na to se moramo pripremiti. Dobro igraju s loptom i bez nje. Igraju dosta visoko, ali se brzo povlače put natrag - ovako je trener Gattuso opisao sljedećeg suparnika pa nastavio: 

- Sviđa mi se što ekipu nakon Gorice nije obuzela nikakva euforija, dolaze na svaki trening i ponašaju se normalno, s obje noge su na zemlji. Puno je još do kraja prvenstva, idemo mirno dalje i vidjet ćemo gdje ćemo stići. Neću davati nikakve prognoze o osvajanju prvenstva, o tome se može govoriti pet ili šest kola prije kraja, ali ne sad. Mi gradimo svoj mentalitet koji je, naravno, lakše graditi kad se pobjeđuje. Iz utakmice s Goricom me raduje to što oni koji sigurno nisu sretni što ne igraju od prve minute, kad uđu na pola sata ili 15 minuta, ipak daju sve od sebe. To pokazuje da su glavom u utakmici. Znamo trenutno tko smo i gdje smo. Možda nismo najjači u ovoj ligi, ali mogu reći da smo najuporniji jer svakoga možemo izmučiti. Prekosutra igramo protiv Rijeke, koja je u zadnje vrijeme zabila puno golova iz velike daljine, bio bih zadovoljan da taj aspekt njihove igre spriječimo - dodao je mister Gattuso. 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV.

27/9/2024 - 18:02 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr