Mobile menu
Jer Hajduk je ono što me čini sretnim: Predstavljamo službeni kalendar za 2023. godinu

Jer Hajduk je ono što me čini sretnim: Predstavljamo službeni kalendar za 2023. godinu

 
2/12/2022 - 13:48 sati
Klub
Promocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinuPromocija službenog kalendara za 2023. godinu
Promocija službenog kalendara za 2023. godinu

U “Kući jezika i kulture Peristil” održana je svečana promocija službenog kalendara HNK Hajduka za nadolazeću 2023. godinu.

Prigodnim programom za okupljene predstavnike medija i uzvanike predstavljen je službeni kalendar koji je svojim sadržajem bitno drugačiji nego prijašnjih godina, “Jer Hajduk je ono što me čini sretnim” svoju je inspiraciju pronašao u odabranim fotografijama odnosno trenucima koji su obiželjili aktualnu i prošlu sezonu. Cilj je bio pokazati hajdučke emocije kroz ukupno 12 fotografija koje su naši partneri iz kreativnog studia Kazinoti&Komenda pretvorili u digitalna umjetnička djela.

Čast da službeni kalendar HNK Hajduka javnosti predstavi pripala je članici Uprave Marinki Akrap, koja je tom prigodom istaknula:

“Velika je odgovornost na nama koji imamo priliku kreirati kalendar koji se uvijek željno iščekuje, iako je kalendar nešto što se danas rijetko viđa  u našim domovima, Hajdukov je uvijek poseban. Iza nas je izazovna i uzbudljiva godina u kojoj smo imali i mnogo trenutaka radosti te pozitivnih emocija koje su poslužile kao odlična inspiracija za kalendar pod nazivom : "Jer Hajduk je ono što me čini sretnim”. Izabrali smo 12 fotografija od poznatih fotografa – Roberta Matića, Mira Gabele,  Toma Dubraveca, Ante Čizmića i Joška Ponoša

Promocija kalendara, osim što donosi posebne trenutke s terena, otvara mogućnosti sudjelovanja svakog pojedinca u humanitarnoj akciji doniranja sredstava za “Centar za odgoj i obrazovanje JURAJ BONAČI”.

Kako bi ovaj projekt dobio svoju humanitarnu notu, fotografije s kalendara prenijeli smo na umjetničko platno, a svi zainteresirani moći će se natjecati u aukciji slika preko stranice aukcije.hr.  Sva prikupljena sredstva bit će donirana Centru za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači u suradnji s našom humanitarnom udrugom Bilo srce. – zaključila je Marinka Akrap članica Uprave HNK Hajduk.

Fotografije s kalendara izložene su na umjetničkom platnu kao izložba koja nosi humanitarni karakter uoči nadolazećih blagdana a u ime samog centra Juraj Bonači okupljenim se obratila ravnateljica centra Snježana Čotić koja je istaknula:

Hvala svima, prije svega udruzi Bilo srce i Hajduku što su misili nan as, mi u svome centru imamo 650 štićenika, slavimo 50 godina svoga postajanja. Kako naši korisnici vole biti na otvoren što im blagodat našeg Grada i omogućuje ova će donacija biti iskorištena za obnovu polivalentnog igrališta kojeg su, što je zanimljivo, otvorili upravo Hajdukovci 2013. godine. 

Lijepom druženju na Peristilu pridružili su se i naši igrači Nikola Kalinić, Stefan Simić i Emir Sahiti koji su se prisjetili lijepih trenutaka sa fotografija, pohvalili ideju za kalendar te najavili sudjelovanje na aukciji svojih fotografija na umjetničkim platnima. Okupljenje je izvođenjem hajdučkih pjesama zabavljala glazbenica Danira Ipavec (piano). 

- Svaki gol je poseban. Volim svaki, ali onaj protiv Dinama je bio poseban, za pobjedu. Borili smo se do kraja za naslov prvaka. Šteta što nismo uspjeli. Nadam se da će u budućnosti biti još golova - istaknuo je ovom prilikom Hajdukov napadač Nikola Kalinić, čije je slavlje nakon pogotka u pobjedi protiv Dinama ovjekovječeno na kalendaru. 

Od danas kalendar je u prodaji u Hajdukovim Fan shopovima (Poljud, TC Joker, Makarska), na našem webshopu te na adventskim kućicama na Rivi i Starom placu. Od sutra kalnedar će biti u prodaji i u poslovnicama našeg partera i sponzora tvrtke Tommy. 

2/12/2022 - 13:48 sati
Klub