Mobile menu
Intenzivno na kraju prvog tjedna: Uvježbavala se taktika pa završnica...

Intenzivno na kraju prvog tjedna: Uvježbavala se taktika pa završnica...

 
13/1/2018 - 15:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."
Trening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnjaTrening, 13. siječnja
Trening, 13. siječnja

Treningom na pomoćnom travnjaku nogometaši Željka Kopića odradili su i posljednji trening u okviru prvog tjedna zimskih priprema za nastavak sezone. Pripremio je Hajdukov trener zajedno sa svojim suradnicima intenzivan 90-minutni trening. Posebna pozornost danas je stavljena na taktički dio, a u posljednjem dijelu Bijeli su uvježbavali završnicu.

Kao što smo već najavili, zamjenski trening zbog lakše ozljede i dalje radi Hysen Memolla, dok se u normalni proces rada uključio mladi prvotimac Tonio Teklić. Marku Futacsu, uz rad s individualnim trenerom, oporavak ide sve bolje i uskoro bi trebao raditi dozirane vježbe s loptom. Ostali igrači koje strateg Bijelih ima na raspolaganju uspješno izvršavaju sve zadatke koje je stručni stožer planirao u prvom tjednu priprema.

Posljednji dan prvog tjedna priprema za proljetni dio hajdukovci će odigrati prijateljsku utakmicu protiv NK Varteks gdje će se Bijeli prvi put predstaviti publici u 2018. godini. Zbog prijateljskih odnosa između ova dva kluba, ovaj susret ima puno dublji značaj. Ulaz na susret bit će slobodan, a na istočnoj tribini bit će postavljeno pet kutija za donaciju u kojima će se skupljati sredstva za financijsku potporu našim sportskim prijateljima iz Varaždina i modelu rada kluba. Više informacija možete pronaći OVDJE.

13/1/2018 - 15:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr