Mobile menu
Dođite u nedjelju na Poljud: Donacijom podržimo sportske prijatelje iz Varaždina

Dođite u nedjelju na Poljud: Donacijom podržimo sportske prijatelje iz Varaždina

 
11/1/2018 - 14:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."

HNK Hajduk poziva sve svoje članove, navijače i simpatizere da dođu u što većem broju na prijateljsku utakmicu s NK Varteks iz Varaždina koja će se održati ovu nedjelju, 14. siječnja 2018., u 13 sati na stadionu Poljud. Zbog prijateljskih i partnerskih odnosa koje naša dva kluba gaje, ova utakmica ima daleko dublji značaj od uobičajenih pripremnih dvoboja za nastavak sezone.

Naime, ovim povodom ulaz na susret bit će slobodan, a na istočnoj tribini bit će postavljeno pet kutija za donaciju u kojima će se skupljati sredstva za financijsku potporu našim sportskim prijateljima iz Varaždina i modelu rada kluba. Posjetitelje pozivamo da doniraju sredstva prema vlastitim mogućnostima za klub koji jednako kao i Hajduk  funkcionira po socios modelu i principu transparentnosti i odgovornosti prema svome članstvu i navijačima uopće.

Uz mogućnost donacije, nasuprot istočnog ulaza nalazit će se štand na kojem će se moći učlaniti u HNK Hajduk Split i NK Varteks te kupiti prigodne suvenire varaždinskog kluba.  Suveniri će se na dan utakmice također moći pronaći i u službenom Hajdukovom Fan shopu na Poljudu.

Podsjetimo, NK Varteks osnovali su navijači 2011. godine. Klub je ponovno pokrenut iz čiste ljubavi prema NK Varteks, s ciljem očuvanja tradicije i imena ovoga kluba. NK Varteks se u lipnju 2017. godine priključio brojnim klubovima s kojima je Hajduk ugovorio poslovno-sportsko partnerstvo, a sve u svrhu jačanja razvoja nogometa na ovim prostorima i zajedničkog interesa svih klubova. Dva kluba pri tom dijele iste vrijednosti, model funkcioniranja i nevjerojatnu potporu svojih navijača.  

Ovo će ujedno biti druga prijateljska utakmica dva kluba. Prva je odigrana u 2015. godine i na taj način se Hajduk odužio Varteksu za podršku koji su nam Varaždinci iskazali nakon neodigranog derbija kada su na teren izašli u majicama ''Svi smo mi Hajduk''.

11/1/2018 - 14:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr