Mobile menu
Hajdukovci posjetili štićenike Doma za djecu Maestral

Hajdukovci posjetili štićenike Doma za djecu Maestral

 
5/12/2017 - 15:56 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Hajdukovci s djecom Dječjeg doma MaestralHajdukovci s djecom Dječjeg doma MaestralHajdukovci s djecom Dječjeg doma MaestralHajdukovci s djecom Dječjeg doma MaestralHajdukovci s djecom Dječjeg doma MaestralHajdukovci s djecom Dječjeg doma MaestralHajdukovci s djecom Dječjeg doma MaestralHajdukovci s djecom Dječjeg doma MaestralHajdukovci s djecom Dječjeg doma MaestralHajdukovci s djecom Dječjeg doma MaestralHajdukovci s djecom Dječjeg doma Maestral
Hajdukovci s djecom Dječjeg doma Maestral

Na poziv Humanitarnog kluba navijača Hajduka BILO SRCE, igrači Hajduka Zoran Nižić, Ante Erceg, Toma Bašić i Borja Lopez, stručni stožer predvođen trenerom Željkom Kopićem te klupski kroničar Jurica Gizdić u utorak su posjetili Dječji dom Maestral u Splitu te su darivali djecu prigodnim poklonima u povodu Svetog Nikole te božićnih i novogodišnjih blagdana. Bilo je tu svega, od lopti, kalendara, šalova, Hajdukovih grickalica, magnetića, zastavica i šalica s Ricovim likom, a djeca su bila oduševljena poklonima koji su im darovani.

U zajedničkom posjetu štićenicima Doma sudjelovali su HKNH BILO SRCE, Udruga Naš Hajduk i HNK Hajduk. Prije nekoliko dana Bilo srce je u hajdučku obitelj učlanilo 50 djece iz Doma Maestral te Doma Miljenko i Dobrila. Upravo je 80.000. član, otkako Naš Hajduk vodi Odjel za članstvo, bio 13-godišnji Ante V. iz Doma Maestral kojemu je ''Hajdučko srce'' Ante Erceg uručio crveno-plavi dres s njegovim imenom i brojemNa kraju je uslijedilo već tradicionalno zajedničko ukrašavanje božićnog drvca. 

5/12/2017 - 15:56 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / hajduk.hr