Mobile menu
Hajduk kreće po petu uzastopnu pobjedu

Hajduk kreće po petu uzastopnu pobjedu

 
27/9/2009 - 08:51 sati
Prva momčad

Hajdukovci su se već udomaćili u Vinkovcima gdje provode već peti dan pripremajući se za današnju vrlo važnu im utakmicu 9. kola Prve HNL protiv Cibalije. Vrlo detaljno je trener Edoardo Reja proučio odakle bi večerašnji domaćini mogli najčešće prijetiti njegovoj momčadi, otkrivši istovremeno i načine da se najlakše ugrozi mreža Cibalije koja je u osam odigranih utakmica samo u dvije primila zgoditak.

Najavljuje Reja da će zaigrati s istom momčadi koja je prije tjedan dana porazila Zagreb. Iza Splićana su četiri uzastopne pobjede, tri prvenstvene bez primljenog zgoditka, ali i dobrodošla im lekcija prije pet dana Lipiku kada im domaćini nisu ušli u kazneni prostor a postigli su tri zgoditka.

Pripremali su se Splićani proteklih dana u Novim Jankovcima, trener Reja obišao je i Vukovar, osvježavali su se hajdukovci i u bazenu, bili na zajedničkom ručku gdje su probali i vinkovačke čevapčiće... Reja je u momčad ugradio obiteljsku atmosferu, svjesni su svi u taboru Bijelih da im je večerašnja utakmica od izrazitog značaja. Pobjedom bi Hajduk stigao do šestog mjesta, bio bi samo četiri boda iz drugoplasiranog Karlovca.

Danas će Reja biti bez Srđana Andrića, Paraibe i Gorana Rubila koji bi se od sutra trebali priključiti treninzima, te Ahmada Sharbinija koji će propustiti i iduću utakmicu protiv Istre 1961, te Ante Aračića koji će se u kadar vratiti tek tijekom zimskih priprema.

Prijenos susreta iz Vinkovaca od 20.15 sati pratit ćete UŽIVO na portalu hajduk.hr.

27/9/2009 - 08:51 sati
Prva momčad