Mobile menu
Hajduk II u subotu gostuje u Zadru

Hajduk II u subotu gostuje u Zadru

 
5/10/2018 - 10:06 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

U 7. kolu 2. HNL druga momčad Hajduka putuje na šesto gostovanje. Ovog puta Bijele će ugostiti Zadrani, s kojima je momčad trenera Siniše Oreščanina odigrala jednu od posljednjih pripremnih utakmica pred sam početak prvenstva.

- Poznajemo se mi i Zadrani dobro, nema tu velikih tajni. Svakako da nas čeka još jedno teško gostovanje, opet specifični uvjeti i nešto manji teren te protivnik koji će čekati i pokušati nam brzom tranzicijom stvoriti probleme. Zadrani su se dobro posložili, mislim da su dolaskom trenera Krešimira Sunare dobili jednu sigurnost te da polako srastaju s ovim natjecanjem i zauzimaju mjesto koje im pripada.

Koliko su se Hajdukovi igrači priviknuli na ovakav ritam u kojem se stalno gostuje, nakon Zadra opet vas očekuje put u Čakovec?

- Pa nema tu velike filozofije, oni se bave nogometom, raspored  je takav kakav je, nitko neće biti oštećen i svi će u konačnici odigrati jednak broj utakmica kod kuće i u gostima. Ipak moram priznati kako bi nam u ovom trenutku više odgovaralo da igramo kući. Zaželjeli smo se Poljuda, tu je odličan i prostran teren na kojem možemo kvalitetno prezentirati našu igru, a u krajnjoj liniji i protivnicima je tu teže organizirati kvalitetnu obranu. No ponavljam, ne žalimo se, druga liga je pravi poligon za naše mlade igrače, pa ih i ovakve okolnosti mogu samo očvrsnuti.

Utakmicu sudi Lukša Klaić iz Konavala, pomoćnici su Luka Pajić i Marko Balen, obojica iz Rijeke.

Utakmica Zadar - Hajduk II odigrat će se u subotu 6. listopada s početkom u 14.30 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter   kanala.

5/10/2018 - 10:06 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr