Mobile menu
Hajduk II u ponedjeljak dočekuje Međimurje

Hajduk II u ponedjeljak dočekuje Međimurje

 
9/11/2019 - 23:20 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

U 13. kolu 2. HNL, druga momčad Hajduka će u ponedjeljak na Poljudu ugostiti Međimurje. Vraćaju se Bijeli tako na Poljud prvi put nakon  28. rujna i remija s Rudešom  u 7. kolu. Nakon gostujuće pobjede u Solinu od 3:2, momčad trenera Marija Despotovića pokušat će protiv Međimurja učvrstiti svoj položaj u vrhu ljestvice. Trener je svjestan kako to neće biti lako.

- Momčad Međimurja rezultatski i igrom se podigla nakon dolaska novog trenera. Mislim da su što se tiče momčadske taktike jedna od boljih momčadi u ligi te se u njihovoj igri vidi jasan plan u fazi napada i fazi obrane. Pripremili smo se kroz ovaj tjedan kako im parirati i očekujem zahtjevnu i tešku utakmicu. Ali, ako svi moji igrači daju maksimum i budu se držali zacrtanog plana, kao i svakog puta nadam se najboljem - zaključio je trener Hajduka II.

Utakmicu će suditi Ante Bundović iz Bjelovara s pomoćnicima  Marinom Ćosićem također iz Bjelovara i Miodragom Plantakom iz Križevaca. Četvrti sudac je Lukša Klaić iz Konavala.

Utakmica Hajduk II – Međimurje igra se u ponedjeljak u 13.30 sati, prijenos uživo možete pratiti putem LIVESTREAMA na našoj Facebook  stranici.  

Za gledatelje će biti otvoren ulaz S na istočnoj tribini.

HNK Hajduk II – Međimurje

Ponedjeljak,11. studenoga s početkom u 13.30 sati, stadion Poljud

ULAZ SLOBODAN

9/11/2019 - 23:20 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr