Mobile menu
Hajduk II u petak gostuje u Sigetu

Hajduk II u petak gostuje u Sigetu

 
16/10/2019 - 15:50 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk II ovog petka gostuje u Sigetu kod Hrvatskog Dragovoljca. Nakon uspjeha na Krimeji i tri osvojena boda došlo je do prvenstvene pauze, a sada Bijeli osvježeni nastavljuju s nizom gostovanja. Sljedeći protivnik je trenutni fenjeraš 2. HNL, ali trener Mario Despotović ne opterećuje se tom činjenicom koja može i zavarati.

- Tablica pokazuje da je Dragovoljac posljednja momčad lige, ali to ne bi trebalo previše značiti. Druga HNL je vrlo izjednačeno natjecanje u kojem svatko svakoga može pobijediti, pogotovo na domaćem terenu. 
Naviknuti smo na stalna putovanja, a tijekom ove pauze proučili smo igru Hrvatskog Dragovoljca. Skloni su defenzivi i uglavnom igraju na kontre. Novi trenerski dvojac i ranije je bio dijelom stožera, pa ne očekujem previše promjena što se tiče stila igre. Međutim, svaka promjena trenera donese nešto novo, nekakav impuls, tako da ćemo morati biti oprezni. Pripremamo se za ovu utakmicu i nadam se da ćemo se još jednom u Split vratiti s tri boda.

Utakmicu Hrvatski Dragovoljac – Hajduk II će suditi Andrej Burilo iz Osijeka s pomoćnicima Denijem Grofelnikom iz Valpova i Mariom Jurićem iz Osijeka, dok je četvrti sudac Denis Plantosar iz Darde.

Utakmica Hrvatski Dragovoljac - Hajduk II igra se u petak u 15 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter  kanala. 

16/10/2019 - 15:50 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr