Mobile menu
Hajduk II u nedjelju gostuje u Osijeku

Hajduk II u nedjelju gostuje u Osijeku

 
29/9/2018 - 09:13 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Druga momčad Hajduka putuje u Osijek, gdje je u nedjelju očekuje susret šestog kola 2. HNL protiv Osijeka II, bit će to prva međusobna utakmica ova dva sastava.

Bijeli će tako u šestom kolu peti puta gostovati, pa se može kazati kako se u klupskom autobusu osjećaju kao kod kuće. Iako se lijepo prisjetiti prošlog vikenda i zaslužene pobjede nad Dinamom II, trener Siniša Oreščanin u najavi utakmice koncentriran je isključivo na Osječane.

- Prvi put igramo s Osječanima, ali prikupili smo dosta informacija o njihovoj igri. Po onome što sam vidio, oni su se već prilagodili drugoligaškom natjecanju. Imaju mladog i perspektivnog trenera i teže nadigravanju. Stoga bi utakmica mogla biti lijepa za gledanje poput one prošle s Dinamom II. Kada oba protivnika žele igrati, ostvariti dominaciju i biti bolji, onda uvijek profitira publika.

- Moram naglasiti i kako igra Osijeka II odudara od ostalih ekipa u ligi, kako po stilu, tako i po formaciji jer igraju s trojicom u zadnjoj liniji. Stoga planiramo i nešto drugačiju pripremu, a očekujem zanimljivu i izjednačenu utakmicu, uz taktičko nadigravanje mladih igrača, pa možemo reći da se radi o malom drugoligaškom derbiju.

Utakmicu sudi Ivana Martinčić iz Koprivnice, pomoćnici su Branko Bacinger iz Varaždina i Ivan Jović iz Zagreba

Utakmica Osijek II - Hajduk II odigrat će se u nedjelju 30. rujna s početkom u 14 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter  kanala.

29/9/2018 - 09:13 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr